anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am nevoie de ajutor si de pareri.Sunt intr-o situație dificilă cu iubita mea. Suntem intr-o relație la distanță de aproape 5 luni. In ultimele zile, de fapt in ultima lună am întâmpinat multe probleme, eu am început să am o stare generală proasta din cauza problemelor familiale, m-a cuprins frica că la un moment dat ma va înlocui fiindcă sunt usor de înlocuit, aveam nevoie să vorbesc tot mai mult si tot mai des cu ea, fapt care a obosit-o (asa mi-a spus, ca sunt obositor), i-am promis de atatea ori ca ma schimb dar imi este absolut imposibil, simt ca trebuie sa exprim față de ea tot ce simt. Toată relația noastră se desfășura prin Instagram și pana acum nu a dat motive sa ma ingrijorez că m-ar putea înșela sau ceva.(1) intr-o zi eram trist, ea era plecată la bunici si nu mai vorbisem de 4 5 ore. Mi-am folosit un cont de băiat pe care nu îl cunoștea ca să văd dacă mă înșeală. AM ÎNCREDERE IN EA DAR CAND NU VORBIM MA IA O INDOIALA AMARNICA. Deci am facut asta, i-am dat follow, a acceptat, a dat back(aici deja eram ingrijorat) si am zis sa intru in vorba cu ea(mi-a răspuns). Am inceput sa plâng fiindcă nu mai făcuse asa ceva pana acum sau cel puțin nu știam eu. I-am dat mesaj sa o intreb de ce a facut asta si a zis că știa că sunt eu. In acel moment am crezut ca m-a înșelat si am mai facut conturi...la fel doar ca ultima data am intrebat daca are iubit, a zis ca e complicat, am mai intrebat-o dacă vrea sa facem cunoștință si a zis ca mai mult de atât nu, fiindcă nu poate avea incredere.
(2)De asemenea si-a pus o poza cu o fata care avea o coroană pe cap, m-am uitat in lista ei și era un băiat cu care avea matchy pfp, ea zicea ca i-a trimis-o o colega și ca nu are treaba cu ala. A sters-o si a pus una neagra fiindcă nu are nimic de ascuns, peste 2 minute a sters si ala poza. Nici pana acum nu stiu cine e.
Ieri si azi doar am vorbit despre asta, a refuzat categoric sa-mi dea contul fiindcă,, nu se simte libera" efectiv i-am cerut doar să nu ma ingrijoreze si sa nu-mi tradeze increderea. Ma simt trădat. Am cazut de acord să ii dau block cam 2 saptamani ca sa ne revenim si apoi poate revenim la normal. Simt că tot ma iubeste dar daca iubesti o persoană cu adevărat nu vorbesti cu alții pe ascuns.Nu stiu ce sa fac, inca o iubesc.Cine a greșit mai mult in relație? Voi ce ati face in locul meu? Inca sper la împăcare si sper ca timpul sa rezolve tot. Vreau seriozitate fiindcă sunt distrus.Cum sa repar?

Răspuns Câştigător
| loadingusername99 a răspuns:

Hello! In primul rand o relatie daca nu e bazata pe incredere si respect, atunci e egala cu zero!
Trebuie intai si intai sa-ti rezolvi probleme tale ca sa zic asa, incearca sa ai mai multa incredere in tine. Fiecare dintre noi venim cu un bagaj emotional(traume, frici, neincredere) in relatii, dar amandoi partenerii trebuie sa le cunoasca, sa le respecte si sa va ajutati reciproc in legatura cu ele.
Femeile de obicei vor mai multa libertate in relatie, asta cu da-mi contul, ia contul, eu personal nu am fost de acord niciodata, ori ai incredere in persoana de langa tine, ori nu ai.
Legat de ce face fata asta, nu pot spune ca nu e putred, chiar e putin. Relatiile la distanta de obicei sunt complicate si necesita mult mai multa incredere si seriozitate decat cele normale.
Daca tu simti ca este the one for u, atunci lupta pentru relatia asta. In orice relatie vin si zile plictisitoare, zile in care nu vorbiti sau va certati, la final ceea ce conteaza este sa lupte AMANDOI parteneri pentru ea. Vezi daca ea lupta pentru relatia asta, daca isi da interesul ca totul sa fie bine. O sa iti dai seama imediat.
Daca nu vezi ce vrei tu sa vezi atunci incheie, nu e pentru tine.
Vezi cum decurg lucrurile, timpul le rezolva pe toate. Tu singur iti poti da seama daca te insala sau nu, din modul in care se comporta cu tine etc.
Ai grija de tine si incearca sa lucrezi la increderea de sine! Esti mult mai bun decat crezi tu!

1 răspuns:
| Teo5561472 a răspuns:

Inainte sa ii dau block i-am zis,, adio"
mi-a spus,, nu adio, la revedere"