| MicaOchelarista01 a întrebat:

Bunaaa! Pana acum m-am masturbat extern. Pe clitoris. Si as vrea sa incerc si intravaginal. Cu degetele in interior. Dacă fac asta, ma dezvirginez sau nu? Si ce se intampla daca fac asta(sânge sau chestii) va rog?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca vei citi cu atentie urmatoarele raspunsuri, in mod sigur vei afla si intelege ce se poate intampla in cazul in care fetele isi masturbeaza ''pasarica'' intravaginal.
1.) CE ESTE HIMENUL si care este STAREA HIMENULUI VAZUTA DE MEDICUL GINECOLOG in cazul unei consultatieii ginecologice
Himenul este format dintr-o membrana/pielita care este situata la nivelul vulvei, adica chiar la intrarea in vagin fiind de fapt un fel de ''capac'' care protejeaza interiorul vaginului de exterior. Himenul are rolul sau bine definit si anume de a impiedica deci de a nu permite sa intre din exterior in interiorul vaginului, a nici unui obiect sau organism strain indiferent care ar fi natura acestuia, pentru ca doar astfel se poate preveni o posibila imbolnavire a aparatului reproducator feminin. In cazul in care pielita respectiva are o constitutie mai groasa, dar in acelasi timp si foarte elastica, acest lucru permite ca prin acea gaurica/perforatie unica (uneori multipla), care exista pe suprafata himenului inca din nastere, sa poata sa fie introdus, bagat in vagin un anumit lucru/sau un ceva cum ar fi penisul, prin respectiva gaurica. Daca elasticitatea himenului este mare, acest lucru va permite ca gaurica sa se largeasca/intinda/extinda chiar foarte mult si astfel sa NU se produca fisurarea/craparea/ruperea pielitei, sau altfel spus sa nu apara procesul de DEFLORARE a ''pasaricii'' si din acest motiv sa nu se produca nici sangerarea. In cazul in care himenul a ramas intact, adica nu s-a produs nicio lezare a pielitei, absolut nimeni nu poate stabili sau certifica ca ar fi fost bagat ceva in vagin, fiindca in mod PRACTIC in interiorul vaginului NU poate sa ramana vreo urma care sa fie vizibila/palpabila si astfel sa tradeze ''vizitele'' repetate ale penisului in vagin. Poti sa devii foarte linistita si sa uiti de orice ingrijorare, fiindca niciodata nimeni nu va fi in stare sa confirme sau infirme daca a fost sau nu introdus penisul in vaginul tau.
2.) VIRGINITATEA FEMEII
Starea de virginitate a fetelor este perceputa foarte diferit, astfel ca in anumite culturi/comunitati virginitatea reprezinta o stare absolut obligatorie pe cand in alte culturi cu idei mai libertine, virginitatea si-a cam pierdut orice valoare spiritual-moral-etica. Foarte multa lume face o confuzie impardonabila considerand DEFLORARE ca fiind sinonima cu DEZVIRGINAREA. Multi NU reusesc sa inteeaga faptul ca VIRGINITATEA femeii reprezinta un concept psihico-mental, adica reprezinta o notiune imateriala, intangibila si INVIZIBILA care EXISTA si este localizata in MINTEA fetei/femeii deci nu la nivelul vaginului/vulvei. Din acest motiv existenta sau lipsa starii de VIRGINITATE nu poate fi determinata de o alta persoana, fiindca un CONCEPT oricare ar fi acesta, NU poate fi vazut cu ochii si NU poate fi nici atins/pipait in mod real, fizic sau material si ca atare rezulta ca nici nu poate fi ''pierduta'' : nici intentionat ori accidental. Rezulta ca niciodata absolut NIMENI in afara fetei/femeii in cauza, nu poate sa se pronunte in privinta VIRGINITATII unei fete/femei. Aceasta starea/notiunea de virginitate dispare/''se pierde'' NUMAI in momentul in care himenul si/sau vaginul fetei/femeii intra in contact direct cu un penis real/adevarat al unui baiat/barbat dar acest lucru il stie/cunoaste insasi ea, cea in cauza si nimeni altcineva. Lezarea, deteriorarea sau ruperea chiar si din greseala ori in mod accidental a HIMENULUI prin MASTURBARE se numeste DEFLORARE si nu DEZVIRGINARE asa cum o considera multa lume in mod cu totul gresit,
Deci reiese foarte clar ca medicul ginecolog NU se poate pronunta in privinta modului de deteriorare a himenului. Deflorarea se poate produce strict ca urmare a unei actiuni fizice asupra himenului prin producerea unei anumite ''agresiuni'' in urma careia ramane o stare vizibila si/sau palpabila. Insa in anumite cazuri acest proces de DEFLORARE se mai poate produce si din mai multe diverse alte motive. Printre aceste motive care pot provoca ruperea sau deteriorarea himenului si producerea deflorarii sunt activitati care n-au absolut nici-o conotatie sexuala. In functie de grosimea, constitutia si elasticitatea himenului, acesta se poate leza/crapa/rupe in momentul in care fata exercita asupra himenului o ''tensionare'' ce rezulta ca urmare a unor miscari ample de deschidere/indepartare a picioarelor, la balet, gimnastica, catarare/escalada, dans sportiv, ciclism, urcarea unei pante abrupte, etc.etc. Este unanim acceptata atat aprecierea cat si considerati portivit caruia este IMPOSIBIL sa se produca AUTOdezvirginarea. Multa sanatate!
3.) DEFLORAREA ''PASARICII""
Medicul ginecolog poate sa constate vizual doar starea reala, adica INTEGRITATEA ''pasaricii'' sau NU, in ansamblul ei. Medicul poate sa constate daca himenul este intact/intreg adica nelezat, sau daca este rupta/deteriorata adica daca este DEFLORAT, insa niciodata niciun medic responsabil, NU se va pronunta asupra modului in care s-a produs deflorarea. Medicul NU se va pronunta datorita faptului ca VIRGINITATEA femeii reprezinta un concept psihico-mental, adica reprezinta o notiune imateriala, intangibila si INVIZIBILA care EXISTA si este localizata in MINTEA fetei/femeii, nu la nivelul vaginului. Din acest motiv existenta sau lipsa starii de VIRGINITATE nu poate fi determinata de o alta persoana, fiindca un CONCEPT oricare ar fi acesta, NU poate fi vazut cu ochii si NU poate fi nici atins/pipait in mod real/fizic/material si ca atare rezulta ca nici nu poate fi ''pierduta'' : nici intentionat ori accidental. Rezulta ca niciodata absolut NIMENI in afara fetei/femeii in cauza, nu poate sa se pronunte in privinta VIRGINITATII unei fete/femei. Aceasta starea/notiunea de virginitate dispare/''se pierde'' NUMAI in momentul in care himenul si/sau vaginul fetei/femeii intra in contact direct cu un penis real/adevarat al unui baiat/barbat dar acest lucru il stie/cunoaste insasi ea, cea in cauza si nimeni altcineva. Lezarea, deteriorarea sau ruperea chiar si din greseala ori in mod accidental a HIMENULUI prin MASTURBARE se numeste DEFLORARE si nu DEZVIRGINARE asa cum o considera multa lume in mod cu totul gresit
In concluzie reiese foarte clar ca acest proces de deteriorare a himenului se poate produce strict ca urmare a unei actiuni fizice asupra himenului prin producerea unei anumite ''agresiuni'' in urma careia ramane o stare vizibila si/sau palpabila. Insa in anumite cazuri acest proces de DEFLORARE se mai poate produce si din mai multe diverse alte motive. Printre aceste motive care pot provoca ruperea sau deteriorarea himenului si producerea deflorarii sunt activitati care n-au absolut nici-o conotatie sexuala. In functie de grosimea, constitutia si elasticitatea himenului, acesta se poate leza/crapa/rupe in momentul in care fata exercita asupra himenului o ''tensionare'' ce rezulta ca urmare a unor miscari ample de deschidere/indepartare a picioarelor, la balet, gimnastica, catarare/escalada, dans sportiv, ciclism, urcarea unei pante abrupte, etc.etc. Este unanim acceptata atat aprecierea cat si considerati portivit caruia este IMPOSIBIL sa se produca AUTOdezvirginarea.
4.) MASTURBAREA
Autosatisfacerea sexuala prin MASTURBAREA intravaginala a ''pasaricii'' tale, in mod sigur NU va provoca probleme, daca ne ghidam dupa rezultatele cercetarilor stiintifice, experimentelor medicale, studiilor psihologice si psihoterapeutice efectuate in intreaga lume, si le consideram ca fiind adevarate si corecte, atunci reiese ca masturbarea sau altfel spus autosatisfacerea sexuala reprezinta o activitate normala fara urmari negative, ba din contra chiar benefica pentru echilibrarea activitatii hormonale din organism. Astfel ca se poate aprecia/considera ca masturbarea reprezinta o activitate prin care se urmareste si de fapt se reuseste sa fie eliberat organismului de sub influenta stresului hormonal care apare de obicei in perioada pubertala si a adolescentei. Insa pe baza studiilor a reiesit ca multa lume aflata la varsta maturitatii obisnuieste sa se masturbeze pentru a obtine paceri si satisfactii in lipsa unui partener sau in cazul in care sexul este "condimentat" cu picanterii, perversiuni si/sau fantezii sexuale mai complexe. Conform celor mai noi studii si cercetari medicale efectuate in acest domeniu, s-a constatat si confirmat faptul ca masturbarea moderata de fapt produce efecte benefice asupra organismului, deci nu provoaca efecte adverse asa cum sustin anumite persoane neinstruite. Chiar din contra, masturbarea este considerata ca fiind benefica deoarece descarca/detensioneaza organismul de stresul hormonal aparut la varsta adolescentei in cazul ambelor sexe". Multa sanatate!

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar ce varsta ai?

| mihai69 a răspuns:

Doar o mică adăugare la răspunsul cel mai util: o să observi după ce încerci și în vagin că totuși plăcerea cea mai intensă provine de la clitoris. Așa că eu cred că e mai bine, pentru o vreme cel puțin, să rămâi la ceea ce faci acum.

| DoarBogdan a răspuns:

Nu, doar daca o sa ai un contact sexual cu un partener cu penetrare, doar atunci o sa te dezvirginezi.
Daca te referi la faptul ca s-ar putea sa curga sange si astfel de lucruri, sigur o sa te opresti tu la durere, dar da... ar putea sa se intample, daca nu esti atenta.

| Glacyer a răspuns:

Masturbează te fără griji.

| Overeem a răspuns:

Dezvirginarea se produce când ai contact sexual cu un băiat/bărbat nu când te masturbezi. Nu se întâmplă nimic înafara excitării, o sa tot vrei sa te autosatisfaci.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Are chiar si cea mai mica importanta sau vreo relevanta... varsta fetei?