anonim_4396
| Anonim întreabă:

Câte șanse sunt sa existe o sarcina dacă a aparut menstruatia?

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca sangerarea vaginala reprezinta o menstruatie autentica in acel caz este cu totul IMPOSIBIL sa mai poata exista o sarcina.
Daca vei citi cu atentie raspunsul corect si detaliat pe care ti-l-a transmis @Floareasoarelui26 vei reusi sa intelegi ce reprezinta procesul menstrual care se produce periodic si in mod ciclic in cazul femeilor de o anumita varsta. Multa sanatate!

| corbulalbrosu a răspuns:

IGNORA raspunsul ERONAT transmis de acest agarici ageamiu : @ Marius22222222222 a răspuns:
Menstruatia peste sarcina e foarte des intalnita

'' Menstruatia in sarcina – mit sau adevar?''

Exista mitul potrivit caruia unele femei inca au ciclu menstrual si in perioada sarcinii. Medicii demonteaza, insa, acest mit, explicand ca este imposibil ca ovulatia sa aiba loc dupa ce femeia a ramas insarcinata. Explicatia este oferita de medicul ginecolog specialist
Dr. Raluca Hera, Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC
https://doc.ro/......sau-adevar

Citeste si articolul scris de medicul specialist in aceasta privinta; Dr. LAURA STIRBU
Absolventa Facultatii de Medicina Generala, UMF Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca, Promotia 2014. Rezident Obstetrica-Ginecologie in Köln, Germania.
https://www.contraboli.ro/menstruatia-si-sangerarea-peste-sarcina/

'' Menstruația sau 'ciclul' peste sarcină. Este posibil? ''

Răspunsul la această întrebare este nu. Fizic nu este posibil să ai menstruație dacă ai rămas însărcinată. Menstruația peste sarcină este de fapt o falsă menstruație, o sângerare provocată de alți factori.
https://baby.unica.ro/......20999.html

'' Nu este posibil sa ai menstruatie peste sarcina, iar daca se intampla acest lucru poate fi vorba despre o alta problema de sanatate, de obicei legata de graviditate. Afla in continuare care este motivul pentru care aceasta situatie nu este posibila si cand trebuie sa te ingrijorezi.''
https://www.nastenatural.ro/poti-sa-ai-menstruatie-peste-sarcina/
Multa sanatate!

| Floareasoarelui26 a răspuns:

ZERO!
Menstruatia reprezinta garantia absoluta ca nu exista o sarcina instalata in uter.

Prin sangerarea menstruala se elimina tesutul endometrial in care ar fi trebuit sa se implanteze si sa se dezvolte ovulul fecundat.In timpul fiecarui ciclu menstrual, uterul este captusit cu aceasta mucoasa. Daca ovulul nu este fecundat, dupa 14 zile de la ovulatie, un nou ciclu menstrual se initiaza, endometrul fiind eliminat in tipul acelor zile de sangerare menstruala, el fiind deja inutil. Dupa aceea, organismul va pregati din nou uterul pentru a primi o sarcina, acest lucru repetandu-se cu fiecare ciclu menstrual.

Deoarece endometrul este eliminat, exista garantia absoluta ca organismului ii este inutil, deci NU exista o sarcina.
Pentru o sarcina, endometrul este absolut vital si sarcina nu ar putea exista si nu s-ar putea dezvolta in lipsa acestuia.

| Marius22222222222 a răspuns:

Menstruatia peste sarcina e foarte des intalnita

| AteuI a răspuns:

0% sanse.
Menstruatia nu exista in timpul sarcinii. Stiu ca iti e greu sa te lipesti de stiinta, dar putina sexologia nu ti-ar strica.