Stiu ca nu se poate, simt asta, nu ai cum sa dai inapoi de la iubire la prietenie, dar am intrbato daca vrea sa se desparta in felul asta si mia jurat ca nu, nu a ramas decat sa astept sa ma sune ea, desii nu stiu cand va face asta iar asteptarea ma omoara, nici nu pot sa dorm noaptea, e un chin cumplit sa ai pe cineva in gand in fiecare minut si sa nu poti sa il scoti de acolo indiferent de ce faci , cum deschid dimineata ochii dupa doua secunde apare tortura si valul de ganduri in mintea mea
Acelas lucru am facut si eu , vorbeam despre cum o sa fie cand o sa ne vedem, cum o sa ne sarutam, cum o sa ne atingem si mangaia si tine in bratee
, cum o sa vorbim de frumos si vizita locuri frumoase impreuna in Bucuresti, acum vreo saptamana intr-un mesaj seara, eu nu eram acasa sa vb, si ea imi simtea lipsa, si imi spunea cat de fericita e ca ma are si ca de 200 si ceva de zile sunt cel mai bun prieten al ei si cel mai perfect iubit
, ca e norocoasa ca ma are si de multe ori mi se adresa cu : " ingerasule " si scumpule si multe alte cuvinte frumoase de genul asta, nu mai pot
, mor! azi nu a vorbit cu mine deloc, nici eu nu stiam cat de mult o iubesc si cat o sa sufar daca ea nu este sa imi vorbeasca
, de ce trebuie sa mi se intample asta
ce am facut ca sa merit asta, e oribila viata fara ea
Nu stiu daca si-a gasit pe altul, dar din cate o cunosc nu cred, si nu ne-am certat niciodata, doar pe parcursul relatiei au mai fost suparari asa, dar fara certuri si au trecut repede maxim 2 zile,dar acum e altceva, zice ca eu nu sunt vinovat pentru asta si nici alta persoana, mi-a jurat chiar,doar ca ceva s-a intamplat cu ea, si nici ea nu stie de ce nu mai simte nimic pentru mine. Nici eu nu prea am noroc cu iubirea,pana sa o gasesc pe ea,am cautat foarte mult, dar tot timpul dadeam peste curve si perverse si fara sa se gandeasca la o relatie serioasa si de durata, dar ea nu este asa, ea e serioasa si vrea relatii de iubire si dragoste, exact ca si mine si de asta ne intelegeam asa bine, gandul ca o pierd ma omoara , cred ca vezi si tu ca nu mai gasesti in ziua de azi o fata de treaba si serioasa, majoritatea sunt curve si au avut zeci de relatii, eu nu vreau asa ceva, de asta am tinut asa tare la fata asta si tin in continuare
Cristy adevarul e ca ai dreptate majoritatea sunt curve,perverse,ipocrite, prefactute doar dupa banii si pe interes rar gasesti o fata serioasa sincer la cat de ipocrite sunt fetele nici numai sti cand spun adevarul, mi greu si mie sa mai cred in fete, am trait suferinta care o traiesti tu, dar cu vointa ori renunti la ea ori lupti pentru ea, poate are pe altu daca poti du-te la ea macar sa stii de ce numai vrea sa stea cu tine
Am cautat o fata cu care sa comunic atatea tot sincer n-am vrut sami bat joc de nimeni, n-am vrut sa stau cu una pentru sex, n-am inteles niciodata de ai nevoie de o relatie doar ca sa vb cu o persoana, n-am inteles de ce fetele cauta relati desi habar nu au ce sunt alea, am dat peste fete nehotarate care nu stiau ce vor, ultima de care am dat m-am comportat urat cu ea si imi pare rau trecutul inca mai ma urmareste nu-mi da pace
Sa merg la ea e imposibil acum, nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai cred,nu am decat sa las sa mearga totul de la sine, sa astept sa ma sune ea si sa vb in continuare, poate isi revine in timp daca contiuna sa vb cu mine. Din pacate oamenii buni, sensibili care cauta o relatie serioasa si de iubire, nu prea au noroc in ziua de azi, dar poate nu este ea facuta sa fie a mea, si la tine la fel, poate inca nu ai gasit fata care ti-e sortita si relatiile astea nu ne-au mers din cauza asta, inca nu am dat peste persoanele care sunt menite sa fie ale noastre, nu stiu, e confuz totul
Nu deloc,am avut intodeauna incredere in ea, stiam ca nu ma inseala si ca e sincera, nu ma mintea niciodata, e o fata buna,iubitoare si sensibila,daca ai vedea ce scrisoare de dragoste mi-a trimis asta vara, iti cadeau plombele ,si eu am ramas uimit si am zis : wow,fata asta ma iubeste la nebunie,ea este a mea si jur ca nu as fi parasit-o niciodata, asa credeam atunci, desii intodeauna eu am fost cel parasit in relatiile ce le-am mai avut, dar erau in realitate, nu pe net si cu fete neserioase si curve la care nu tineam asa mult, si nu am suferit dupa ele, dar totusi si asa, eu nu voiam sa parasesc pe nici una, ele m-au parasit
si acum imi place sa vb cu fete si pe net si in realitate, dar ca fata asta nu era nici una si de cand sunt cu ea, nu mai vb cu fete pe internet.
Nu are facebook, e o fata mai timida si fara multi prieteni, nu a interesato niciodata facebookul, dar iti spun sigur ca e foarte frumoasa si nu zic asta ca a fost a mea are un par frumos si lung si ondulat,
deja mi-e rau cand ma gandesc la asta, ca nu mai e cu mine, poza cu ea in rama ce mi-a trimis-o de ziua mea am luat-o si am bagat-o intr-o cutie pentru atunci cand o vad imi vine sa mor, si nu mai suport asta, la pozele cu ea nu ma mai uit dar cel mai oribil este ca orice lucru din viata mea imi aminteste de ea, de ex : cand ma uit la telefon, imi apare ea in minte si sutele de mesaje care le-am scris, melodiile pe care le ascult acum imi amintesc de ea, mesul, diferite locuri de acasa de unde stateam si vb cu ea in fiecare zi, chiar si situl acesta TPU imi aminteste de ea pentru aici am cunoscut-o, totul imi aminteste de ea si imi vine sa plang de durere
, nu cred ca voi reusii sa o scot vreodata din mine.
Eu cand sufar ascult manele cristy mai ma alina, http://www.youtube.com/watch?v=EwNUq8VdQyc&feature=related