Este o problema care se poate discuta. O femeie singura poate adopta un copil, dar un cuplu de lesbiene nu? La fel si la barbati.
Oare, daca societatea ar accepta homosexualitatea ca ceva normal, s-ar mai pune problema cine sunt parintii unui copil?
Ai fost vreodata la o casa de copii orfani, abandonati sau ai stat de vorba cu tineri care au trecut prin asa ceva? Este groaznic, inuman ce se intampla acolo, inclusiv homosexualitate. Nu crezi ca un copil se dezvolta mai bine psihic si intelectual langa un cuplu de homosexuali care il iubeste si-i asigura tot ce are nevoie, decat intr-o asemenea scoala, care nu este departe de una de corectie?!
Da, dar aia cu indoctrinarea, nu merge la toti, la mine de ce n-a mers? Eu stiam ca biserica e o aberatie analizand faptele, si deci nu am gandit contra, ca sa fie nevoie sa studiez ca sa nu mai fiu.
Ca in loc sa se zice "dumnezeu asa i-a facut, ii iubeste pe toti, e normal sa ne acceptam unii pe altii", a zis altceva, ca asa au fost interesele atunci, si lumea nu se prinde ca e anapoda.
Normal ca nimeni nu poate fi recrutat. E, sau nu e asa. Aia care devin sau sunt bi, au noroc, ca au de ales ramura.
Eu in societate nu as ascunde latura homo pentru ca nu o sa fiu nefericit ca sa ii multumesc pe altii, bine, poate nu m-as afisa, dar nici hetero n-as fi, as alege homo, ca ma inteleg mult mai bine cu baietii. Iar daca-s doar homo, aia e.
La munca la prietenul meu erau doua les si nu aveau nici o problema, la o ruda erau un homo chiar prin anii 90, si iar nu era problema, toti colegii stiau. Deci nu era chiar asa nasol.
Era ruda cu el la baie, ruda inca nu stia, si a zis asa "mai da-te ma in p mea", asa in gluma, si ala "ehee, de caaand astept asta", hahahahah.
Da, asa cum o sora sau frate uraste pe celalalt ca parintii s-au purtat mai bine cu ala, ce vina are fratele sau sora aia?! Deci alti tampiti.
Mai ales aia mi se pare fatala "mi-a furat barbatul sau nevasta", pai l-a luat cu forta? El a ales, daca iubea femeia de acasa, nu accepta, nu conteaza ca aia sau ala incerca, nu ala sau aia straina are familie, el sau ea are. Se numeste furat cand il dau cu spray si il rapesti, il legi si el nu poate alege. Deci sotul sau sotia e de vina, nu celalalt sau cealalta.
Exact. Doar aia bi place ambele sexe, ala e un noroc super.
Cu paradele nu sunt de acord nici eu. Cred ca o manifestare pasnica, civilizata pentru a cere drepturi, ar fi mult mai benefica.
Cocote sunt si intre heterosexuali si intre homosexuali.
Da, dar nu am inteles de ce se prostesc, vreau chiar sa inteleg asta.
Aici nu sunt de acord cu tine. Ce este familia si care este rolul ei? O sa ma combati cu principalul ei scop: copiii. Dar cate familii heterosexuale sunt care nu au copii din varii motive. Cu ce sunt mai presus aceste familii fata de una formata din 2 femei sau doi barbati?
Aici intervine problema relatiilor legale. Conform legilor, intre soti intervin anumite depturi si obligatii care nu pot interveni intr-un cuplu necasatorit: reprezentare (ex. la medic), mostenire si multe, multe altele. Eu sunt de acord ca biserica nu poate trece peste preceptele ei. Dar casatoria civila sau macar un parteneriat este necesar.
Rata de divort la hetero este aproape de 3%, la homo de 1.12%. Relatia sexuala la homo este mult mai placuta decat la hetero, deoarece preludiul este mult mai lung. Adica iubirea este pe primul plan. Ce spun este dintr-un studiu de specialitate.
Da, pai multi se invart in jurul la copii, poti avea sau nu, multe familii sunt mai fericite fara, de obicei cand apare, se cam strica treaba. Important e sa te simti bine cu partenerul, sa fi totul pentru el si el pentru tine, si femeie barbat si LGBT. Au casunat pe copii dar tot din indoctrinare sociala, dar cand le f relatia, se mira, nu la toti, dar la multi.
Eu unu nu am nev de copii, pentru mine partenerul e totul adica eventuala prietena, deci nu e egoism, asta iar aberatie, pai daca ma dedic partenerului, sunt egoist?! De ce trebuie sa fiu dedicat doar copilului ca sa nu fiu numit egoist? Deci clar societatea i-a vrajit, si nici nu se prind, culmea.
Pai era interes, sa aiba ei slugi pe care sa-i munceasca pe nimic, sa nu protestezi ca esti vulnerabil daca ai copii, si eventual soldati sa cuceresti alte tari, sau mai rau, sa ai cu cine face razboi ca sa mai castigi ceva parale, adica ii pui sa se bata intre ei, ca razboiul e o afacere uriasa, una, vinzi arme, apoi imprumuti bani pentru reconstructie cu dobanda cu garantii resurse, teritorii.
Plus ca am mai zis, s-ar putea ca familiile LGBT sa mearga mult mai bine din cauza compatibilitatii mai mari. Si un copil la o adica va fi mai linistit asa.
De cand am fost crescut de mama si bunica fuse liniste 20 ani, cand era tata, se certa mama cu tata din cauza incompatibilitatilor barbat-femeie, deci am trait-o!
Asa cred ei ca sunt mai interesanti. Aveam o bibliotecara in liceu careia ii ziceam carioca, asa vopsita era. Un coleg cand mergea misca din fund, parca facea in ciuda p... (penisului).
DA! pai nu are nimic, asta e, pe mine ma deranjeaza infidelitatea emotionala, aia sexuala nu, daca nevasta cu mine e okey, imi da atentie si restul nu ma int ca se duca cu una.
Dar mai bine fara sotie, doar sot sau prieten si atat, asa as prefera, desi sunt contra casatorelii in general. As prefera asa, si sa am o prietena daca este dispusa sa ne distram doar, deci de comun acord, dar sa convietuiesc cu unul.
Mda, nu e normal, acei oameni nu au minte, pe mine ma irita asa ceva. Interesant esti daca respecti, esti om, sti sa te porti, ceri un drept civilizat, si atunci omul va avea alta parere. Tu nu iti dai seama, ca li se pun o eticheta din cauza paradelor?! Deja au bile negre la prima impresie.
Da, dar si de compatibilitate e vorba. La hetero e alta treaba, totul e doar un drum catre copil, la ceilalti nu este asta si de aia e mai de calitate, cand e un scop sa te simti bine, nu un drum catre un alt scop, iar cand acel scop se intampla, dispare drumul caci nu mai are sens.
Daca homosexualitatea ar fi considerata ca o diversitate in normalitate nici problema copiilor n-ar exista. Cate cupluri de gay nu au adoptat copii. De lesbiene nu mai zic, ele pot sa si nasca singure. Oare nu este mai bine ca un copil sa creasca intr-o familie care-i iubeste, chiar si homosexuala, decat intr-o casa de copii, unde traumele prin care trec sunt enorme? Am avut ocazia sa cunosc situatia acestora. Oh, doamne, prin ce trec unii dintre ei. Homosexualitatea fortata este la ordinea zilei.
S-a constatat ca iubirea intr-un cuplu homo este mult mai profunda, tocmai compatibilitatii si a lipsei drumului catre un scop, dupa cum zici.
Raspunsul meu viza promovarea, faptul ca exista din cele mai vechi timpuri e frectie la picior cu aschii.
Exact! Eu am zis ca nu e problema daca un copil ar creste in familie homo sau les la o adica. Am zis, conteaza sa-i iubesti, nu conteaza altceva.
Da, cuplu hetero este doar in scopul perpetuarii, mai deloc pentru parteneri, pai numa diferenta uriasa intre femeie si barbat spune multe, gandire, pasiuni, preocupari, idealuri, nici macar la pat nu-si dau drumul in acelasi timp. Dupa ce naste, da atentie numai la copil, nu mai da sex, ca deja si-a indeplinit misiunea.
Ori asta nu e deloc in ordine, asa cum este, e mai greu sa mearga bine. De fapt asa mai in gluma sau in serios, barbatul cu femeia sunt potriviti ca nuca in perete, pana la urma asta mi se pare cam aiurea. Dar e doar viziunea mea, dar eu zic ce vad in jur, dar analizand fiecare cum e proiectat, e lesne sa vezi ca in mare procent poate fi nasolie.
Fiecare e ok in felul lui si femeia si barbatu, dar daca ma crezi, cand vorbeam cu fete, de multe ori se bloca discutia! Pai nu puteam discuta nimic din ce ma pasiona pe mine, nu eram compatibili, nu ca nu era ea in ordine.
Cu prietenii mei de 20 ani nu ma plictisesc. Nu avem chiar tot in comun, dar macar 2-3 chestii si ajung.
Negrii, feministele si minoritatile de genul lgbt si alte civilizatii care se cred superioare doar pentru ca sunt putini ca ei deja provoaca scandaluri peste tot, normalitatea a devenit blamata.
Cine iese in fata si declara deschis ceea ce trebuie va fi minimalizat cat mai repede cu putinta de organizatiile astea obscure, mi-e scarba unde s-a ajuns si sa multumim Planetei ca ne mai sustine viata chiar si in conditiile astea.
Stii de ce militez pentru casatorie? Pentru drepturile civile de sot. Am avut ocazia sa vad doua cazuri de cupluri hetero necasatorite.
1. Un cuplu tanar au cumparat un apartament pe numele fetei, cu prima casa. Avansul si mobila cumparata din banii rezultati in urma vanzarii garsonierei de catre baiat. Intre ei nu s-a facut nici un document in acest sens, totul era pe numele fetei. Fata a avut un accident si a murit. Baiatul a ramas pe drumuri, deoarece casa a fost luata de mostenitorii fetei.
2. Doi oameni mai in varsta (barbat si femeie) au ramas vaduvi si au hotarat sa traiasca impreuna. Barbatul si-a vandut gospodaria, cu o parte din bani a imbunatatit gospodaria femeii, ceilalti i-a cheltuit cu traiul, inclusiv inmormantarea femeii. Dupa 10 ani femeia a murit. Barbatul a fost dat afara din gospodarie de catre feciorul femeii.
Am zis doua, dar am vazut mai multe.
Daaa, aici ai dreptate, dar un parteneriat civil ajunge pentru drepturi, am uitat sa precizez, dar am zis pe undeva pe aici.
Triste exemplele alea. In mod normal trebuia sa-i dea mostenitorii inapoi aluia ca din banii lui s-a luat!
Sa iti zic eu de ce cei casatoriti o dau in bara, dar nu se spune, pentru ca oamenii si-o iau in cap, cred ca au mai multe drepturi si fac prostii, asa doar prieteni cu parteneriat civil, e usor ca celalalt sa plece, si atunci esti mai okey, desi un om care e asa, ala nu e om, adica doar in sah sa fi om.