| 10011993 a întrebat:

Ce parere aveti despre varsta de 18 ani pentru incepera vietii sexuale?

15 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Daca esti pregatita n-ai decat sa ti-o incepi.Macar acum o faci legal. Dar in caz de faci un copil (Doamne fereste!) tot un copil esti la varsta asta.Iti va fi greu sa te descurci de una singura.Bafta!

| TeoPT a răspuns:

E chiar cea mai potrivită vârstă. Dacă ai lângă tine și o persoană pe care chiar să o iubești, să nu existe ezitare, frică, scârbă etc. Atunci e perfect
Baftă

| Alexakos a răspuns:

Numa bine, nu cum sunt o gramada de pustoaice de la 9, 10 ani sa faci sex cand nu ai habar ce este ala sex dar infine, numa bine este sa incepi de pe acum si bine ai facut ca te-ai "abtinut" pana acum, numa sa ai grija.

| Zumbalaarebeca a răspuns:

Inceperea vieti sexuale este bine sa se intample atunci cand esti pregatita sa faci pasul asta si este foarte bine ca se intampla la 18 ani atunci esti si majora din punct de vedere legal, nu mai esti un copil ci o adolescenta si eu ma bucur ca mai exista fete care ajung la 18 ani virgine deoarece foarte multe nu apuca nici macar 15 ani si deja au experimentat multe in materie de sexhappymartore sunt si intrebarile postate pe TPU de niste pustoaice care nici macar nu stiu sa scrie bine dar vor sa stie, ce parere avem despre sex anallaughing

| Emma a răspuns:

Potrivitahappy

Poti incepe atunci cand doresti si cand te simti cu adevarat pregatita, atat fizic cat si psihicwinking

Te pup!

| αndï a răspuns:

Cateva cuvinte :
total aiurea, conservator, comunist, suprimarea liberii alegeri
batting eyelashes
tu decizi, o incepi cand iti doresti

| Alinaga a răspuns:

Ok dezvoltata din punct de federe fizic si pshihic succes

| angel4v3ryour a răspuns:

coole ok varsta, nimeni nu te retinewinking

| Papusicaaaaaa12321 a răspuns:

Daca esti pregatita poti incepe fara nici o problema. este varsta normala.

| alexya_8105 a răspuns:

Parerea mea e ca daca ai ganduri de casatorie in cel mult 2 ani sa nu tio incepi o sa fie ceva ablosut minunat sa o faci in noaptea nuntii cu sotul tau, nu tio incepe doar asa aiurea...nu o sa-ti para rau deloc :*

| catalina_8997 a răspuns:

Nu cred ca exista o varsta anume pentru inceperea vietii sexuale, insa la 18 ani mi se pare ok de ce nu.

| meyou a răspuns:

E potrivita. Viata sexuala se incepe atunci cand esti pregatit, nu in functie de varsta. Daca esti sigura ca vrei sa o incepi, iubesti persoana respectiva, e ok, fa in asa fel incat sa fie foarte frumos, sa iti amintesti cu placere si drag de prima data. :*

| zomby a răspuns:

Multe fete asteapta 18 ani ca pe o descatusare. "Gata, am facut 18, am liber la sex!" aveai liber si pana acum...dar cea mai potrivita varsta e cand iti doresti tu.Dar ai grj ca odata inceput nu te mai poti opriilaughing asa ca analizeaza bine situatiahappy

| zomby a răspuns:

Waw,nu sunt absolut deloc de acord cu byby. Cititi rasp ei...vi se pare corect?! Peste 10 ani o sa te intrebi oare cum este si cu altul? si ajungi la un amant...

| byby_7370 a răspuns:

Este o varsta potrivita dar inainte gandeste-te bine dk te iub dk il iub si dk o sa ramaneti impreuna pentru ca este foarte important.eu mi-am inceput viata sexuala la aproape 19 ani dar cu cel care acum imi este sot si sa stii ca este foarte mare diferenta sa iti incepi viata sexuala cu un baiat cu care sunt sanse sa ramai si intre unul pe care l-ai cunoscut de cateva luni.cand o sa te casatoresti o sa conteze mult acest lucru nici un barbat nu cred ca vrea ca sotia lui sa nu fi fost virgina. te respecta mai mult si te respecti si tu mai mult.