Heei'
pai depindei ce ti'a facut
pai.ar trebuii sa incerci so oftici:*
sau sa o injuri pe la spate
si s-o faci sa afle
sau sa-i zici pe fata.
adica sai dai de inteles bine ca ne-am despartit
ca nu te mai plac
mai mult de atata nu e:*
succes:*
Cauta-ti o alta iubita mai frumoasa ca ea. Incearca sa devii mai bun in toate, sa-i arati ce pierde. Fii indiferent si arata-i ca nu-ti pasa. Cand o vezi fa misto de ea cu baietii
Da cu ce ti-a gresit ea?
Si app tu nu stii cat doare sa isi bata cineva joc de tine sau sa faca misto de tine pentru fete.
Si app las-o ca pe ea, ca eu stiu ce inseamna si eu o patesc de la fete chiar '' prietene''.
P.S.: sunt fata.
Ii imi place razbunarea :X pai ar trebui sa o faci geloasa si o sa vezi ca o sai para tare rau si o sa fie mereu trista
Va fi minunat
! pai mai intai trebuie sa gasesti o fata mai draguta decat ia si sa te imprietenesti f mult cu aceea fata si chiar sa fiti impreuna doar daca o sa ai ceva sentimente sa nu o ranesti pe biata fata degeaba si dupa aia totul vine de la sine
:X
Pusi :* fundiii?
Ziceti voi ca indiferenta doare. dar daca ea nu simte nimic pentru el nu are de ce sa o deranjeze chiar sa.i faca placere. sau cu gelozia la fel. incearca sa o faci de ras in grupul ei de prieteni. dar nu cu faze care sau intamplat intre voi 2. nu e frumos sa o faci urata sa te duci impr cu noua ta iubita sai dai de inteleg ca e un 0 pe langa ea. succes pupic:*
Mah...impaca-te cu ea, si culca-te cu altele vreo 2-3 luni si dupa aia-i dai papuci.
iti zis eu, chestia asta merge ft bine la alea care inseala
Mah...impaca-te cu ea, si culca-te cu altele vreo 2-3 luni si dupa aia-i dai papuci.
iti zic eu, chestia asta merge ft bine la alea care inseala
Nu stiu ce ti-a facut dar parerea mea este ca trebuie sa o rasplatesti cu aceeasi moneda. oamenii cand fac rau nu se gandesc la "ce tie nu-ti place altuia nu-i face". daca vrei s te razbuni ar trebui sa ii arati ca esti mai bun decat ea din anumite puncte de vedere, sa o faci sa ii para rau ca ti=a gresit. funda?
Indiferenta doare cel mai tare iar ca sa fie tacamul complet incearca sa te perfectionezi in cat mai multe domenii...incearca sa te aranjezi cat mai mult
sa vada ce a pierdut
Pai fai o farsa asa de rea incat si ea va regreta ca tea cunoscut...ex:daca vine ziua ei bag-o cu capul in tort sau sarutai iubitul daca are sau daca va avea...ok?