| crystynutza_3309 a întrebat:

Cum as putea sa l uit? dupa un an ne am despartit si inca tin la el foarte multsad inca ma cauta dar cu toate astea mi a zis ca nu se mai poate este deja cu alta fata doar ca nu o iubeste sta cu ea pentru placeri.cum sa fac sa l am langa mine sa ma impac cu el?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oare e din cauza ca uh nu i`ai oferit nimica.`happy
pe tine te iubeste`... dar nu e de ajuns`. cum sa faci`?thinking
sa te daruiesti lui. alta solutie nu vadbatting eyelashes adica daca vrei si uh asta normal. sa nu faci asta doar ca sa-l ai langa tine. dar gandeste-te ca tine la tine` din moment ce te cauta. mai gandeste-te, ...de aia il leaga doar placerea` de tine dragostea. ofera`i placerea` si va fi mereu langa tine...happy
Sper ca te-am ajutat!happy
o seara frumoasabig grin

3 răspunsuri:
| Lost0in0your0memories a răspuns:

Parerea mea este ca el iti spune toate astea sa te constranga intr-un fel sau altul sa doresti sa ii oferi tu placerile acelea si nu ea. cred ca baiatul acela nu iubeste, nici pe tine nici pe cealalta fiindca in loc sa fie cu tine el alege placerile. cand iubesti o persoana iti face maare placere sa fi in preajma ei, sa-i fi alaturi si mai putin acele placeri la care se refera el.gandeste-te bine, daca v-ati despartit au fost motive si motive si trebuie sa pui in balanta totul. vorbeste cu o prietena si spune-i totul, ea va putea calcula obiectiv si iti va putea raspunde mai clar.

| smile a răspuns:

Buna! SINCER nu te inteleg spui ca vrei sa il uiti dar vrei sa te impaci cu el.Sincer esti confuza. Cel mai bine ar trebui sa te gandesti mai bine in ceea ce priveste relatia ta cu el. UN an si jumatate este un timp destul de mult ceea ce ma face sa cred ca il iubesti si te iubeste. Vorbeste cu el si spune-i ca ti la el inca si vrei sa va impacati dar trebui sa o paraseasca pe cealalta.alegerea iti apartine in ceea ce vei face. SUCCES. fundita?happy

| ale a răspuns:

Esti confuza tare...incepi cu ''cum as putea sa uit?'' si apoi termini cu ''cum sa fac sa il am langa mine, sa ma impac cu el?''. Nu stii ce vrei, sa il uiti sau sa fiti impreuna...totusi eu consider ca lui nu ii pasa prea mult de tin din moment ce sta cu alta fata si culmea, ti-a mai si zic ca pentru placeri.Hmm prefer sa iti raspund la prima intrebare pentru ca chiar trebuie sa uiti. Ignora-l total, lasa totul in urma, ai timp pentru a gasi o persoana care sa te aprecieze. Fa un sport ceva, iesi in oras cu prietenele tale, orice doar sa fi ocupata si nu te mai gandii deloc la ce a fost.Priveste spre viitor si lasa trecutul in urma