anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa cuceresti o fata care nu te place

Răspuns Câştigător
lolita
| lolita a răspuns:

Esti sigur ca nu te place? incearca sa iesi cu alta ca sa vezi reactia ei, daca te placae va incerca sa iasa cu tine daca nu, ghinion.

278 răspunsuri:
| az09 a răspuns:

Daca te indragostesti de o fata si nu te place esti "padepsit" pentru ca o iubesti ink si ea nu pe tine. deci asta e Oricum si eu am aceasta problema dar nu gasesc solutia :'(

| paineptmine a răspuns:

Si eu am o problema sunt cu o fata dar habar nu am cum sa fac sa vad sigur noinu putem vorbi in realitate va rog spuneti-mi dati-mi mesaj pe mess ales_mereu

| Desty_Stefanut_1996 a răspuns:

Salutare
am si eu o intrebare
un prieten al meu este cu o fata
pe care o plac, ce sa fac ca sa o cuceresc?

| gheorghefilip a răspuns (pentru lolita):

Pasiba,esti foarte amabila

| Dani645 a răspuns:

Sti frate parerea mea este sa fii tu insuti..nu poti cuceri o fata dandute altcineva la infinit... poate ai so cuceresti.dar nu o sa poti sa te prefaci o viata..cine te place te place asa cum esti...si nu mai incercati chestia cu indiferenta cadeti singuri in propria capcana...bafta

| Atat_Alex_1995_h3u0 a răspuns:

Asta tot incerc si eu da nu prea imi iese sunt prea timid si asta strica relatia Fata - Baiat trebuie sa ai curaj si sa o intrebi in fata daca te place daca zice nu atunci cred ca poti sa iti iei asta din cap tu poti sa o placi in continuare dar sa nu ai mai spui ei ceva legat de asta am observat ca le enerveaza la culme!

| ș53fan a răspuns (pentru psiholoaga):

Care ar fi semnele ca nu te place?

Întrebări similare