Esti sigur ca nu te place? incearca sa iesi cu alta ca sa vezi reactia ei, daca te placae va incerca sa iasa cu tine daca nu, ghinion.
Daca te indragostesti de o fata si nu te place esti "padepsit" pentru ca o iubesti ink si ea nu pe tine. deci asta e Oricum si eu am aceasta problema dar nu gasesc solutia :'(
Si eu am o problema sunt cu o fata dar habar nu am cum sa fac sa vad sigur noinu putem vorbi in realitate va rog spuneti-mi dati-mi mesaj pe mess ales_mereu
Salutare
am si eu o intrebare
un prieten al meu este cu o fata
pe care o plac, ce sa fac ca sa o cuceresc?
Sti frate parerea mea este sa fii tu insuti..nu poti cuceri o fata dandute altcineva la infinit... poate ai so cuceresti.dar nu o sa poti sa te prefaci o viata..cine te place te place asa cum esti...si nu mai incercati chestia cu indiferenta cadeti singuri in propria capcana...bafta
Asta tot incerc si eu da nu prea imi iese sunt prea timid si asta strica relatia Fata - Baiat trebuie sa ai curaj si sa o intrebi in fata daca te place daca zice nu atunci cred ca poti sa iti iei asta din cap tu poti sa o placi in continuare dar sa nu ai mai spui ei ceva legat de asta am observat ca le enerveaza la culme!
ellabellaruksy întreabă: