Esti sigur ca nu te place? incearca sa iesi cu alta ca sa vezi reactia ei, daca te placae va incerca sa iasa cu tine daca nu, ghinion.
Pai cum sa cuceresti o fata care nu te place siplu o lasi o vreme sa se acomodeze cu tine sa stie cat m-ai multe despre tine.TU la randul tau zambestei invit-o la un suc vezi ce reacte are, si vezi cum merge treaba esti baiat destept nu trebuie sa-ti zica nimeni cum sa cuceresti o fata prin calitatile tale poti face multe simplitatea si siceritatea a ta nu o are nimeni cand vrei sa cuceresti o fata cu adevarat puneti bunele maniere in functie si ai sa vezi rezultatele bafta mergi cu fruntea sus chiar daca dai gresi mergi mai departe.PA
Ii dai cadouri mici dar simbolice si ii vei atrage atentia... Dupa aia stii tu...
E simplu frate.ii ceri id de mess daca are ai noroc pana aici dupa aia o sa o cauti tu daca nu te cauta ea si sigur te intreaba``Bine Tu?`` si tu ii zici ``Pai citeam un site cum sa cuceresti o fata fiindca as vrea sa ne cunoastem mai bine
`` Dupaia te va place mai mult
am incercat
Salut sunt din ploiesti si am si eu o problema eu sunt indragostit de o fata care e ceea mai buna prietena a mea am rugat o prietena de a ei sa vorbeasca despre mine sai spune lucruri frumoase si nu a mers a spus ca e ma considera ca fratele ei dupa o cand iesieam de la scoala am vazut cu fostul prieten al ei se lua de ea m-am dus la el si ma jignit eu l-am batut (nu vrea u sa par ca ma dau pare sincer), dar ea mia multumit si am condusa pana acasa in siguranta acolo m-a sarutat pe obraz si mi-a spus " Ne vedem maine la scoala bine ca ai apurat tu ca mar fii batut" iar eu i-am spus " EE lasa la ce sunt buni prieteni" a 2 zii toti se vorbeau si ea nu aparut fericita dar nu de la mine ca nu am spus la nimeni ci prietena ei cu care vorbisem la sfarsitul orelor a inceput sa planga ca aflase tatal sau si mi-a spus "Te urasc nu vreau sa te mai pui in viata mea" dar eu i-am spus cu lacrimii in ochii "De ce ca eu te iubesc" ea s-a oprit din plans si a zis "ma iubestii singura data cand am avut nevoie de tine e faptul ca tu estii un batus si ai aparut atunci" si ia a plecat va rog spuneti-mi ce sa fac astept un raspuns
Am si eu o intrebare... iubesc (imi place) de o fata de la mine din clasa.Nu e fitoasa si nici nu se da mare.Va rog spuneti-mi cum ar trebui sa procedez cu ea pentru ca fara ea nu stiu ce s-ar intampla.
Sti ceva pune pe altcineva apropiat ei sa vezi daca te place sau nu daca nu las-o balta nu te strofoca, daca da ivito la un suc ceva de genu care crezi ca ii place ei
Poai eu ce sa zic si eu am probleme la fel dar eu trec peste nu suint genulcare sufar acum toata viata pentru o fata dar imi pare rau ca alti asi bat joc de ea...
Salutare am cunoscut si eu o fata prin parc m-am bagat an seama cu ia neam cunoscut etc a 2 zi ne-am intalnit am anceput sa ne plimbam sa mai vb si am luat-o de mana m-am cam ancurcat putin da trecusem peste asta si am ancercat sa o sarut mea esit da dupa aceea nu a mai vrut si la plecare am pupato pe obraz si seara intrasem pe mss si am antrebato dc sa ferit si mea ras ca nu a facut bine noi trebuia sa nea mai cunoastem si tot asa si eu cam m-am andragostit de ea adica cu cat trecea ziua simteam ca tin mai mult la ea si am antrebato cand putem sa ne mai vedem si ea mea rs ca joi ai ocupata viner nu are timp si ca sambata si duminica ploua si nu are chef va rog dati-mi si mia un raspuns cum sa o cuceresc sa o fac sa se andragosteasca de mine mersi mult
Parerea mea e ca daca acea fata nu ta place nu o poti cuceri. Daca cu adevarat vrei trebuie sa stai tot timpul langa ea si ce se va intamplase va intampla de la sine.Mult noroc.
Salut! Imi puteti da o parere despre cum pot cuceri o fata care este si colega de clasa? Va multumesc anticipat!
Pai da ce fac daca ii voi da cel mai fain lantisor de aur si tot nu ma place?
Acum cativa ani incepea sa-mi placa de o fata si m-am tinut de ea un an de zile dar greseala mea a fost ca nu eram eu insumi si ea era putin mai mica ca mine dar surpriza anul urmator chiar daca anul precedent nici nu se uita la mine anul acesta mi-a zis ca ma iubeste si avem o relatie de durata si foarte frumoasa dar asta nu inseamna ca asa trebuie sa faci si tu fiindca nu toate fetele sunt la fel daca vrei sa vezi daca te place poti sa pui pe un coleg sa vorbeasca de tine in prezenta ei sau sa o intrebe el daca ii place de tine sa nu fi dezamagit daca ea zice nu fiindca ea nu-si va dezvalui sentimentele oricui poti sa-i pui un biletel in ghiozdan si sa zici ceva frumos sau poti sa fi tu insuti si sa te comporti cu ea fiindca tu nu poti sa zici ca nu te place ea nu simte nimi in momentul acela fiindca nimeni nu s-a indragostit de cineva asa imdiat poti incerka si uh ceva sper ca te-am ajutat BAFTA MULTA!
1.Salut-o nu purtati o conversatie foarte lunga. Ii spui ce mai face etc etc.Si dupa aia iti vezi de treaba ta si pleci [daca fata este cunoscuta voua]
2.Nu o baga in seama 2-3 zile o sa te bage ea singura
3.Cand vorbiti pe mess la telefon etc invit-o in oras in parca la cofetarie la o cafea... Daca iti accepta ai noroc... Daca nu iti accepta treci la altaCel mai recomandat este in parca la plimbarica
4.Ii spui complimente [esti frumoasa, draguta] etc etc Va descurcati voi.
5. Dupa ce vine seara Si vrea sa se duca acasa O conduci tu [Recomandat este sa ai si masina]
6. Urmatoarea zi o inviti pe la un restaurant [beti un suc sau cocktail milkshake] Luati si ceva de mancare Dar sa nu va indopati in voi Dupaia o sa considere fata ca esti un Haplea. Dar mai bine beti un suc
7.Pe drum cand o duci acasa ii explici cat mai frumos ...Ca o placi etc etc... Daca si ea zice ca te place sau se uita in ochii tai atent; 0 E a ta frate!
noroc Tutoror!
Pai in primul rand trebuie sa o abordezi direct(invit-o undeva)ia-o incet spune-i cati place de ea la sfarsit spune-i ca o iubesti si in drum spre casa intreab-o cu ce parfum s-a dat si te apropii mai tare de ea si o saruti
Daruiestei totu ce doreste, intrai in voie, kadoneza niste jukarii de pluj, niste flori, atragei atentia ei chiar daca ea nu face asta...si peste o perioada spune-i ca numai poti sa continui asa daca nu se schimba, si da-i pace. Peste o luna сel mult sa vazi cum ia se intoarce la tine. Principalul este ca dela inceput trebuie sa-i dovedesti ca nu poti fara ia si sai dai totu ce nu poate da nimanui, Bafta! :-D
Frate eu incerc asta inca din clasa aVa cu o fata super sexy si nu reusesc.ea vb cu mine dar e inebunita dupa un alt baiat x-(
dar am gasit alta sper ca o sa-mi mearga mai bine
Fii tu insuti sau o poti invita pe mess la mall daca nai curaj asa simplu! succes
ellabellaruksy întreabă: