|

Cum sa nu mai fiu geloasa, asta ma omoara?!

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Aoleu, nu te lua dupa unii care-ti spun ca e bine sa fii geloasa sau abereaza spunand ca e o consecinta a iubirii. Nimic mai fals.
Gelozia este o consecinta a neincrederii in tine! si aici ai si raspunsul la intrebarea ta.

Fii mai increzatoare in tine, relaxeaza-te si lasa-i funia mai lunga prietenului tau, pentru ca altfel gelozia te va omora si pe tine si relatia.
Daca esti mai increzatoare in tine, o sa devii mult mai atractiva, pentru ca toti adoram oamenii siguri pe ei, iar fetele care au aceasta siguranta sunt magnetice.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Sa ai mai multa incredere in tine, tu esti cea pe care o vrea alaturi iubitul tau, nu alta.
De fapt, indiferent de existenta lui in viata ta, tu ca om trebuie sa realizezi ca valoarea ta personala e unica si indiscutabila!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai gelozia apare sau a aparut din probleme in relatie, asta sau cea anterioara! Cunosc tovarsi care le-a t papucii prietenelor, din cauza ca erau prea geloase! Ea: unde esti, ce faci, de ce nu mi-ai zis.....bla-bla-bla, e stresnt foarte streant, si ridicol! Lasal in pace, sa faca ce vrea el, in schimb controleaza-l bine cand e lang tine, chiar la pat, : rupel in doua tongue, adica sa stii ca nu ar avea motiv sa fuga la alta, cat despre : sa nu mai fi geloase, e vorba de autocontrol, propuneti tu asta, lasa luma sa vorbeasc, ca doar na....toti suntem niste taatze!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cum zicea si Freddie23.

Gelozia este o prostie cand iubesti.

Motivul ar fi faptul ca atunci cand iubesti se presupune ca ai si incredere in acea persoana. Si daca nu reusesti sa ai incredere in acea persoana, ce fel de relatie mai este si aia?

Daca vrei, fara sa faci mari eforturi, sa vezi care este situatia, testeaza-l. De cateva ori, apoi da-i increderea ta.

Daca iti inseala asteptarile, o sa stii ce ai de facut. Ce sens are sa te chinui singura, cand ai putea sa iubesti fara frica?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Gelozia e ceva normal intr-o casa.Eu aveam vecini care se uitau dupa sotia mea care era tanara si frumoasa si erau certuri dese pe seama asta.Acum nu ma mai intereseaza pentru ca divortez, dar odata cu iubirea vine si gelozia iar odata cu despartirea vine si nepasarea.Asta o spun, ca un proverb compus de mine.Iar fericirea e undeva la mijloc intre ele, de aici si cantecul ``sa-i amintiti va rog frumos adresa mea cand va intalniti cu fericirea``. Dupa despartire nu mai este aceeasi adresa pentru ca fiecare se muta, sau pleaca in chirie cum am plecat eu si nici fericirea nu mai are unde sa vina.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Gelozia este specifica atunci cind iubesti! Tu mindrestete ca poti fi geloasa dar nu incerca sa scapi de asta, fiindca numai atunci cind iubesti esti geloasa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Simplu ce nu vezi nu este real happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează