|

Cum se face sex? Pina la ejacuare si atit? asta dureaza cam 5minute? da?

10 Raportează Evaluează
10 răspunsuri:
| a răspuns:

De obicei pana la prima ejaculare, dar nu dureaza 5 minute, ci in medie 20-30 de minute. Poate dura insa si cateva ore daca partenerii se hotarasc sa nu se grabeasca si sa prelungeasca partida.
Ejacularea dupa 5 minute se numeste ejaculare precoce (daca nu poate fi controlata de barbat) si este o forma de impotenta. Se rezolva cu multa intelegere si rabdare din partea ambilor parteneri, intrerupand contactul sexual ori de cate ori barbatul se apropie de ejaculare, astfel incat sa se amane ejacularea pana la durata normala a unei partide satisfacatoare de sex.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mariusciocan, inteleg ca si tu ai aceeasi problema...
Datele oferite de mine sunt dintr-un studiu international desfasurat pe lungimea a aproape 25 de ani in aproape 100 de tari. Nu se refera la partenerul meu. Ejacularea precoce se considera ejacularea inainte de 10 minute pe care barbatul nu si-o poate controla. Asadar, nu mai vorbi urat, ci trateaza-ti problema. E mai usor dupa ce recunosti ca ai o problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mariusciocan, studiul e facut pe vorbe, ca si aceasta intrebare (e pana la urma o declaratie). Dar e facut pe vorbele unor barbati (atentie, nu adolescenti, nu baieti) care nu prea mint fiindca sunt deja impacati cu performantele lor sexuale.
Modul urat si vehement in care ai reactionat tu imi demonstreaza ca problema ta e mult mai grava decat vrei sa recunosti. La un moment dat, iti vei da seama ca pentru marea majoritate a barbatilor, actul sexual dureaza atat cat vor ei si partenera. Partenera te poate duce spre un final mai rapid sau iti poate prelungi placerea. De asemenea, tu, ca barbat, iti poti controla in 90% din cazuri ejacularea. Daca nu poti, e o problema.
Ejacularea precoce e o forma de impotenta (inteleg ca ti-e greu sa adimiti asta). Ea este definita ca incapacitatea barbatului de a mentine erectia suficient ca actul sexual sa fie satisfacator pentru ambii parteneri. Intreaba tu cate femei sunt satisfacute cu un act sexual de 5 minute. Inteleg ca pentru tine 5 minute este un act sexual normal, dar trebuie sa te gandesti si la normalitatea altora. Sa stii ca o problema recunoscuta are sanse de rezolvare. Vehementa, injuraturile, jignirile la adresa mea, nu o sa te ajute. O vizita la un androlog sau urolog, insa te va ajuta. Iti doresc mult succes si ai sa vezi ca intr-o zi imi vei da dreptate si te vei bucura ca lucrurile au devenit altfel.
Pentru cel care intreaba, probabil un adolescent: o ejaculare dupa 5 minute nu este normala, decat daca se intampla arareori, in cadrul unor partide pe care ambii parteneri si le doresc scurte. In rest, e bine sa exersesezi, atat cu partenera cat si singur, pentru a prelungi contactul sexual, macar spre 20 de minute.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O, fratele meu, 5 min este media! Uneori dureaza 50 sec. alteori 15 min.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Se face pana cand cel putin un partener se satura. Poate dura cateva secunde sau ore...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca e vorba de sex poate sa dureze si 3 minute dar daca faci dragoste poate dura si 30 de minute si aici ma refer la preludiu acum decide tu ce vrei sa faci dragoste sau sex

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Brigaela, mi se pare ca aberezi total. Cand partenerul tau tine 30 minute inseamna ca deja s-a saturat de tine, ca nu il mai atragi. Sau si-a folosit manuta un numar inainte pentru a te impresiona pe tine happy. Este posibil sa tina intr-adevar si o ora, si 3. Dar asta nu inseamna ca la 5 minute este ejaculare precoce si el este impotent.
(raspuns editat)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

laughing. nu am nici o problema te asigur. insa nu cred asta e media pe care o spui tu. de asta te-am contrazis. studiu international bazat pe vorbe probabil happy ca pe fapte...nu are rost sa mai intru in detalii. primul "numar" dureaza aprox 15 minute. dupa aceea, alta poveste.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vad ca tot o tii pe a ta ca as avea eu o problema laughing. cum vrei sa iti demonstrez ca nu am nici o problema de aceasta natura? vrei sa ma filmez si sa-ti trimit laughing?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Nu stiu ce sa raspund

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează