|

Cum trebuie sa saruti prima data?

In curand cred ca voi avea primul sarut si nu stiu ce sa fac la "primul meu sarut". Ce trebuie sa fac?Nu vreau raspunsuri cum ar fi: 'O sa vina de la sine'Daca puteti sa-mi rasppundeti cu "instructiuni" laughing!Ps: Sunt fata rolling on the floor laughing

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cum poti sa incepi?

Sarutul poate foarte bine sa inceapa cu un pupic. Un pupic pe obraz sau direct pe buze. Se „aplica" in acelasi mod. Doar locatia difera. Apoi buzele devin mai moi si aplici inca un pupic care poate sa dureze ceva mai mult. E romantic daca e lent. La urmatorul intredeschizi buzele si pupicul e pe cale sa devina sarut in toata regula.

Daca n-ai facut-o inca, acum e cazul sa inclini capul astfel incat nasul tau sa se aseze de-o parte a nasului partenerului sau partenerei. Nu de alta, dar e greu sa te saruti daca-ti stau doua nasuri in cale!

Daca buzele se intredeschid si sunt lasate moi, ele se vor umezi usor cu saliva. Sarutul devine umed.

Ce poti face cu buzele?

Poti saruta buza inferioara sau pe cea superioara, in orice ordine vrei. Le poti saruta pe amandoua. Poti prinde intre buze una din buzele partenerului si poti trage foarte putin, usurel apoi sa-i dai drumul. Poti chiar sa-i tragi buza in gura ta. Dar atentie, fa-o cu masura sa nu doara. Sarutul trebuie sa fie ceva placut. Ce mai poti face e sa-ti plimbi buzele umede foarte fin peste buzele partenerului/partenerei.

E momentul in care poate sa intervina limba. Gurile se deschid mai mult si voi va apropiati.

Ce faci cu limba?

Poti scoate putin limba si sa-i mangai buzele la exterior dar si pe partea dinauntrul gurii. Buzele raman in contact. Limba iti va patrunde in gura partenerului unde va intalni limba sa. Atunci incepi sa-i magai limba cu a ta. Da, e vorba de o mangaiere intre limbi. Partenerul/a iti va raspunde si va incerca la randu-i sa faca la fel. Atunci iti retragi limba si limba lui/ei iti va patrunde in gura si se va juca cu limba ta.

Va puteti juca sau mangaia cu varful limbii sau ceva mai profund. Miscarile pot fi haotice, de rotatie, lente, sau ceva mai rapide…de fapt pot fi oricum. Faci ce simti ca-ti vine in momentul acela, dar fii atent/a si la partener/a pentru ca nu te saruti singur/a happy

Nu exista nu stiu ce miscari secrete. Totul vine...2006 - 5716 + Vezi răspunsul întreg

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuie doar sa te lasi dusa de val.In primul rand incearca sa gasesti un loc placut, linistit, unde sa te simti bine atat tu cat si compania ta.
Ai grija ca respiratia ta sa fie "proaspata", cu siguranta nimeni nu-si doreste un partener a carui gura sa miroasa.
Dupa ce v-ati asezat comod, apropie-te de partener/a si saruta-i pentru inceput doar buzele. Exerseaza si adopta diverse miscari. E bine sa nu fii incordata, lasa-te purtat de val si construiti sarutul impreuna. Aveti in schimb grija ca pozitia capului sa fie optima, astfel incat sa nu va loviti fiecare de nasul celuilalt.
Suge usor buzele partenerului, poti trece cand la buza superioara, cand la cea inferioara. Odata ce te-ai obisnuit cu miscarea, poti deschide incet gura si poti scoate usor limba. Ai grija sa nu faci asta brusc.
Atingeti-va usor limbile printr-o miscare blanda, nu apasa si nici nu cauta prin gura partenerului. Scoate usor limba dar nu inchide gura decat putin, dupa care, poti repeta scena de dinainte.
Nu "sterge" dintii partenerului cu limba.
Nu uita sa respiri, n-ai vrea sa-l sperii pe celelalt.
Adopta si exerseaza atingerile in timpul sarutului. Pune mana pe fata partenerului, sau prin par.
Cheia succesului este rabdarea si repetitia.
http://www.youtube.com/watch?v=tCITaAyJR9Y&feature=player_embedded
Bafta :*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Citeste pe net :D :D
ia-te dupa el, ce va face el fa si tu:D :D


poate te va ajuta asta! Succese mari! http://www.sexpert.ro/......atori.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ii lingi usor cu limba buza de sus si ii musti osur cu dintii buza de jos
e ff simplu BAFTA

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vezi Aici http://teladin.blogspot.ro/2017/02/cum-saruti-partea-1.html
Este foarte bun tutorialul

Sper sa te ajute

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează

Stiu ca o fost vreo 4 ani de cand ai pus intrebarea, si cu siguranta ai avut primul sarut (cred), si nu vreau sa incalc ce ai zis, dar chiar o sa vina de la sine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Alte răspunsuri