|

Daca te dezvirginezi la 14 ani, ti se rupe ata?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Frenul adica ''ata'' unui penis SANATOS d.p.d.v medical, ramane INTREG/ INTACT intreaga viata in cazul a circa 80-85% dintre barbati. Daca pana acum nu te-ai informat CORECT, trebuie sa stii ca acea "ata" a carei denumire corecta in termeni medicali este aceea de FREN penian, reprezinta de fapt o teava, un fel de tub/teaca subtire constituit dintr-un tesut dermatic ce leaga preputul (pielea care acopera capul) de partea sa inferioara a glandului, permitandu-i astfel preputului sa fie mobil, incat sa se poata realiza acoperirea si decalotarea glandului (capului). Bineinteles ca frenul ("ata") se poate rupe insa acest lucru se poduce/se intampla numai/doar atunci cand tesutul din care este formata acea teaca/teava, este atinsa de anumite afectiuni sau de o anumita boala si devine slabita si rigida. Frenul penian sanatos NU se rupe niciodata si va ramane intreg, poate putin intins/alungit pe durata intregii vieti. Acest lucru se produce si este valabil in cazul a circa 4 din 5 barbati activi d.p.d.v. sexual pe intreaga durata a vietii lor. Prin ruperea accidentala sau chiar intentionata dar iresponsabila a "atei", respectivul baiat/barbat NU se dezvirgineaza ci devine posesorul unui penis INERT, lipsit de sensibilitate si excitabilitate. Este bine sa stii ca prin acea teaca care este de fapt o "teava/un tub" trece un vas de sange important care iriga suprafata fina si super sensibila a glandului (capul penisului). In cazul ruperii frenului se rupe automat vasul de sange care trece prin interiorul frenului, si drept urmare se intrerupe/dispare irigarea supafetei penisului cu sange. Din acest motiv piele fina care acopera glandul se zbarceste si isi pierde luciul, elasticitatea, excitabilitatea, dar mai ales dispare sensibilitatea oferita de senzorii existenti in acea portiune de pielea fina a glandului. Acest lucru este un fapt dovedit, fiindca se produce in cazul barbatilor al caror penis este circumcis. Ar fi bine sa te rogi sa nu patesti su tu la fel fiindca dezvirginarea...2008 - 2122 + Vezi răspunsul întreg

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu se rupe nici la 14, nici la 41, nici la 114!
Ața aia (frenul penian) NU trebuie să se rupă; orice accident ce produce această rupere e total întâmplător și mai ales nedorit!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aceea ața de care vorbești nu trebuie sa se rupă niciodată. Dacă se rupe, înseamnă că penisul este bolnav. Deci, bucură-te ca nu s-a rupt la primul contact sexual.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da,se rupe

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru fatacuvise60):

Ai vazut TU cu ochii tai? In cate cazuri s-a intamplat? laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează