anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce barbatii doresc de la femei doar sex?

Răspuns Câştigător
| hoLigan a răspuns:

Nu toti is asa.pentru mine sexu ii pe ultimu loc. aveam ocazia de multe ori si cand vroiam eu si inca am.da eu cred ca intr-o relatie cel mai important ee incredrea si sinceritatea.parera mea toata lumea cu parerile lorhappy

17 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Te inseli daca crezi asta.
Probabil nu ai incercat niciodata sa stai de vorba cu iubitul tau,tu crezi ca el nu are nevoie sa fie ascultat,inteles,admirat sau mangaiat?
Intr-o relatie comunicarea e mult mai importanta decat sexul.
O relatie bazata doar pe sex,cum intrebi tu,se va stinge destul de repede,din motive de saturatie si plictiseala.
O relatie in care comunicarea joaca rolul principal,are toate sansele sa dureze o vesnicie, bineinteles imbogatita cu minunate partide de sex, pe care le doresc amandoi!
Barbatii nu doresc de la femei doar sex.
Schimba-ti optica.

| MMihai a răspuns:

Ce trebuie sa stie o femeie despre contraceptie Autori: dr. Chris Kahlenborn, dr. Ann Moell
Probleme etice generale
Toate metodele de contraceptie reprezinta eforturi de a separa actul sexual de procreatie. Aceasta separare vine in sprijinul unor relatii infinit mai slabe decat casatoria traditionala, cum sunt sexul ocazional, coabitarea, adulterul si monogamia in serie. Atare relatii erodeaza societatea, ducand la divort, sarcini neasteptate, avort, monoparentalitate, abuz si saracie. Consecintele contraceptiei au un impact nesanatos asupra culturii, asupra vietii si ridica semne de intrebare majore de natura etica. Utilizarea contraceptiei hormonale este ca si cum ai manca intentionat nesanatos o mancare nenutritiva, doar pentru placerea de a manca. O dieta severa te poate omori, la fel cum consumul regulat de contraceptive omoara relatiile intr-un cuplu.
Pilula hormonala
Astazi, in SUA, peste 10 milioane de femei iau contraceptive, iar dintre ele, aproximativ 4 milioane au sub 25 de ani.(1) Aceste pilule au in compozitie 2 tipuri de hormoni artificiali: estrogen si progestin. Pilula actioneaza prin inhibarea ovulatiei, prin modificarea transportului spermatozoizilor (ingroasa mucusul cervical) si prin modificarea invelisului uterului (endometrului). In ultimul caz, daca conceptia a avut loc, oul fertilizat nu se poate implanta in invelisul uterin, iar femeia sufera un avort precoce.

Urmari etice
Dupa cum s-a estimat, femeile care iau pilule in decursul unui an, au cel putin un avort precoce anual. (2) Atat organizatiile pro-avort, cat si cele pentru viata recunosc ca pilula contraceptiva provoaca avortul timpuriu.(3)

Efecte medicale colaterale
Pilulele contraceptive cresc riscul aparitiei cancerului mamar cu peste 40% , daca femeia ia aceste tablete inainte de nasterea primului copil. (4) Acest risc creste cu peste 70%, daca femeia ia pilula in decurs de 4 ani sau mai mult inainte de nasterea primului sau copil.(5) Alte efecte colaterale, suferite de femei, includ: cresterea tensiunii, cheaguri de sange, congestie cerebrala, depresie, cresterea in greutate, migrena, aparitia de pete de culoare inchisa pe piele si dificultati de alaptare. Femeile care sufera de diabet si care iau aceste contraceptive, pot observa cresterea nivelului de zahar in sange. La unele femei, care inceteaza sa mai ia pilula, ciclul menstrual normal le poate reveni doar dupa un an sau mai mult. Desi pilula contraceptiva reduce riscul cancerului uterin si ovarian, ea creste riscul cancerului de ficat si cervical.(4) Cel putin trei studii au aratat ca virusul SIDA se transmite mai usor femeilor care iau pilule contraceptive, daca partenerii lor sunt infectati cu HIV. (6, 7, 8) Utilizarea acestor tablete pe parcursul a cinci ani costa o femeie, in SUA, peste 1.000 de dolari.
Contraceptivele injectabile si Norplant
Cunoscute de obicei sub denumirea de „injectabile", contraceptivele Depo-Provera reprezinta un hormon cu progestin de lunga actiune, injectat in bratul femeii la fiecare 3 luni. El actioneaza prin inhibarea ovulatiei, inhibarea transportului spermatozoizilor si prin schimbarea invelisului uterin al femeii. Norplant este un alt progestin in mici tuburi de silastic (un tip de cauciuc), ce sunt injectate sub pielea femeii si lasate acolo timp de 5 ani.

Ingrijorari etice
Modificand invelisul uterului, Norplant si Depo-Provera pot cauza avorturi cand conceptia deja s-a produs. Femeile care utilizeaza Norplant vor avea mai mult de un astfel de avort in fiecare an, din moment ce in medie o femeie care utilizeaza Norplant ovuleaza in peste 40% din ciclurile sale din decursul unui an. (9) Depo-Provera poate cauza teoretic la fel de multe avorturi ca si Norplant din moment ce este de asemenea un tip de progestin.

Efecte medicale colaterale: Rezultatele a doua studii majore de nivel mondial arata ca femeile care utilizeaza Depo-Provera timp de 2 ani sau mai mult inainte de varsta de 25 de ani au cel putin un risc de 190% de a dezvolta cancer mamar. (10) In plus, Depo-Provera poate reduce densitatea oaselor la femei si ii poate deregla nivelul de colesterol. Un studiu a descoperit ca femeile care isi administreaza progestin injectabil (de obicei, Depo-Provera sau norethisterone enanthate) pe parcursul a cel putin 5 ani aveau un risc de 430% de a face cancer cervical. (11) Cateva studii au aratat ca femeile care folosesc progestin injectabil au un risc mai mare de a contacta virusul SIDA, daca partenerul lor este infectat. Un studiu recent arata un risc crescut de 240%. (12) Norplantul, care a aparut mai tarziu decat Depo-Provera, a fost mai putin examinat, insa poate avea un risc egal cu cel al Depo-Provera. Peste 50.000 de femei au dat in judecata sau au fost martore in procese judecatoresti intentate impotriva producatorului acestui medicament, plangandu-se de sangerari neregulate, dureri musculare, cicatrici si dureri de cap. (13)
Alte contraceptive hormonale
Aceiasi hormoni artificiali utilizati in pilula hormonala orala, in Depo-Provera si Norplant, sunt livrati femeilor in diverse forme si dispozitive. E vorba de contraceptive sub forma de plasturi, pilula de-a doua zi, injectia lunara „Lunelle", Sterilete impregnate cu hormoni, variate insertii vaginale si altele. Mai multe astfel de dispozitive se inventeaza si apar periodic pe piata. Majoritatea dintre ele sunt atat de noi, incat efectele lor colaterale nu au fost bine cercetate. Asemenea metode utilizeaza aceiasi hormoni artificiali, ca si pilula hormonala orala si este de asteptat sa aiba aceleasi efecte ca ea. Toate contraceptivele hormonale pot cauza perioade prelungite de infertilitate neintentionata, dupa ce se renunta la ele.

Metodele de bariera
Prezervativul si diafragma
Se estimeaza ca prezervativul nu functioneaza in 10-30% din cazuri. (14,15) Exista cateva motive. Ruperea sau alunecarea sa in timpul utilizarii, unele sunt defecte din fabrica, se pot rupe din cauza conditiilor proaste de pastrare (tinute in conditii de temperatura foarte inalta sau foarte scazuta).

Efecte colaterale medicale
Prezervativul nu impiedica in mod eficient transmiterea bolii SIDA. Dr. C.M. Rowland, editorul revistei Rubber Chemistry and Technology (Chimia si tehnologia cauciucului), ne-a explicat ca micrografele electronice (imagini facute cu microscoape foarte puternice) arata ca exista gauri in prezervative, care sunt de aproximativ 50 de ori mai mari decat virusul SIDA. (16)

Diafragma este si ea o metoda contraceptiva de bariera, ca si prezervativul, de aceea ea, teoretic, nu constituie un motiv al avorturilor timpurii. Cel putin un studiu a aratat ca femeile care folosesc metodele de bariera, cum ar fi diafragma sau prezervativul, au riscul de 137% de a dezvolta preeclampsia in viitoarele sarcini.(17) Preeclamsia este o complicatie, care poate aparea la unele gravide, care se manifesta prin cresterea tensiunii arteriale, retentia de lichide cu afectarea rinichilor, ce poate duce la eclampsie. Eclampsia poate cauza coma si chiar decesul mamei. Exista o teorie potrivit careia sperma joaca un rol protector impotriva preeclampsiei.
Spermicidele
Uneori, cuplurile folosesc spermicidele impreuna cu o metoda de bariera. Spermicidul este o substanta care omoara spermatozoizii. De obicei, se vinde sub forma de gel sau sub forma de ingredient imbibat intr-un tampon vaginal, bureti etc. (18) Un cercetator observa ca cuplurile care utilizau anumite spermicide in decurs de o luna de la conceptie, aveau riscul de a dubla defectele de nastere la copil si de a dubla pierderea de sarcina. (19)
Steriletul
Steriletul sau dispozitivul intrauterin (DIU) este un dispozitiv in forma de T facut din plastic dur. El poate contine cupru sau hormoni. Acesta functioneaza prin iritarea invelisului uterin si impiedicarea motilitatii spermatozoizilor.

Consideratii etice
Cand apare conceptia si in uterul femeii este inserat un DIU, acesta fie impiedica implantarea, fie distruge noul embrion format prin otravirea lui cu cupru sau prin atacarea sistemului imunitar al femeii, ceea ce cauzeaza avort timpuriu. (20)

Efecte medicale colaterale
Acestea includ perforatii uterine, ce pot duce la histerectomie (indeprtarea uterului), infectii, cum ar fi abcesul pelvian sau tubo-ovarian. Utzilizarea steriletului a fost asociata cu Boala Inflamatorie Pelviana (BIP) si cu sarcina ectopica. (21) O sarcina ectopica este aceea in care copilul se implanteaza in alt loc decat in uterul matern, de obicei in trompa falopiana. Conform cercetatorilor cunoscuti Rossing si Daling, femeile care au folosit un sterilet timp de 3 sau mai multi ani aveau un risc de doua ori mai mare de a avea o sarcina tubara (ectopica), fata de femeile care nu l-au folosit niciodata. Printre utilizatoarele pe termen lung de DIU, riscul sarcinii ectopice ramane ridicat timp de mai multi ani, si dupa indepartarea acestui dispozitiv. Sarcinile ectopice reprezinta cauza principala a deceselor materne in Statele Unite. DIU poate provoca de asemenea dureri de spate, crampe, dispareunie (act sexual dureros), dismenoree (cicluri menstruale dureroase) si infertilitate.
Sterilizarea permanenta: Ligatura tubara si vasectomia
Sterilizarea chirurgicala incearca sa realizeze o sterilitate permanenta, prin inchiderea trompelor falopiene la femei (ligatura tubara), sau prin inchiderea canalului deferent al barbatului (vasectomie), prin legare, taiere, cauterizare sau indepartarea unei parti a acestuia.

Efecte medicale colaterale
Ligatura tubara nu impiedica intotdeauna conceptia. Cand conceptia apare, ea este asociata cu o incidenta mult mai mare a sarcinii ectopice. (22) Asa cum am mentionat mai sus, aceasta este cauza principala a deceselor femeilor insarcinate in SUA. In plus, femeile care trec prin aceasta procedura pot avea complicatii din cauza anesteziei sau a operatiei chirurgicale. Complicatiile includ: perforarea vezicii, hemoragii si chiar stop cardiac din cauza inflamatiei abdomenului cu bioxid de carbon. (23) Unele femei care au trecut prin astfel de operatii au declarat ca au un sindrom al sangerarii intermitente vaginale, asociat cu crampe severe in abdomenul inferior. (24) Ligatura tubara este urmata adesea de libidou scazut, intimitate redusa si un risc mai mare de histerectomie. In plan psihologic, este comun sentimentul de regret al femeii pentru ca a devenit sterila.

Aproape 50% din barbati care au trecut prin operatia de vasectomie vor dezvolta anticorpi antispermatici. (25) Cu alte cuvinte, organismul lor ajunge sa recunoasca spermatozoizii produsi ca fiind „dusmani". Aceasta poate duce la o incidenta mare a bolii autoimune. Cateva studii au observat ca barbatii care au suferit o astfel de operatie au o incidenta mai mare de a dezvolta cancer de prostata, in special la 15-20 de ani dupa aceasta operatie (26, 27, 28, 29), desi un alt studiu amplu nu a gasit nici o asociere intre acestea doua. (30)

Alternativa optima
Optiunea cea mai buna inainte de casatorie este abstinenta. Beneficiile evidente includ un respect mai mare fata de sine, lipsa riscului de infectare cu boli venerice, economisirea banilor, precum si lipsa riscului unei sarcini-surpriza.

In cadrul casatoriei, se poate observa ca deschiderea spre nasterea de copii nu poate aduce decat beneficii specifice de sanatate. Orice copil nascut de o femeie inseamna reducerea riscului de a face cancer mamar, anumite cancere uterine si cancer ovarian.
Planificarea Familiala Naturala
Planificarea Familiala Naturala (PFN) este o metoda naturala, prin care cuplurile isi pot administra fertilitatea. In PFN, o femeie poate determina cand este fertila sau infertila, urmarindu-si consistenta mucusului cervical. Organizatia Mondiala a Sanatatii a realizat cateva experimente pe scara larga, care au demonstrat ca PFN are o rata a sarcinii neintentionate intre 0,3% si 3%, care este la fel de buna ca si oricare alta forma de contraceptie artificiala, cu exceptia sterilizarii. Un experiment care a implicat aproximativ 20.000 de femei indiene a avut un rezultat sub 0,3% al ratei sarcinii neintentionate. (31)

Beneficiile PFN sunt evidente: nu ai nevoie de bani pentru a-ti procura permanent pilule si nu exista riscul de a face cancer. Cuplurile care utilizeaza aceasta metoda au o rata a divortului sub 5%,(32) o rata mult mai mica decat, de exemplu, rata la nivel national a SUA, care este de aproximativ 50%.

Ce întrebare stupidă ai pus ! Vrea multe un bărbat de la o femeie : să gătească, să spele, să calce ,să facă curat în casă etc. Ce știi tu copilule !

| forever4you a răspuns:

Nu toti doresc asta, din pacate am cunoscut un baiat(fostul meu iubit) care nu vroia de la mine decat sex, pe care el il iubeam enorm si inca-l iubesc, cred ca vor asta pentru numa`i la asta le este capul, cand vad o fata cu un decolteu "Vai mama ce buna`i" si normal ca isi doresc asta...dar cum am mai spus nu toti sunt asawinking

| Narcis2007 a răspuns:

Pentru ca nu au nimic de pierdut

| poliku a răspuns:

Cine a spus asta? Potrivit unor calcule: da mai multi barbati vor de la femei numai sex dar asta nu iinseamna ca toti sunt asa.
Eu cel putin in primul rand vreau sa vad dca fata ma doreste, nu daca vrea sa faca sex cu minelaughing
E normal ca si sexul sa faca parte intr-o relatie fie el practicat mai des sau mai rar.Si ca raspuns la intrebarea ta.Sti de ce? Pntru ca barbatii recunosc ca le place sa faca sex pe cand fetele tin mai ascuns aceasta dorinta sau chiar resping in unele cazuri.

| Rurouni a răspuns:

Pentru ca barbatii n-o sa doreasca de la barbati sex.

E o chestiune de nevoie fizica, si pentru unii, chiar psihica, sa scape de stres, etc. ( Baieti, daca gresesc, contraziceti-ma ).
Si nu doar barbatii vor sex, ci si femeile. Doar ca noi nu vorbim despre asta, pentru ca o femeie daca are o aventura de o noapte ca sa se simta bine, e vazuta altfel de societate.

| diesel94 a răspuns:

Daca unu a dorit de la tine doar sex asta nu inseamna ca restul barbatiilor sunt la fel. Ai fost tu mai ghinionista.

| adriana_3818 a răspuns:

Sa nu generalizam.nu toti vor "doar sex'.si cum se spune, sexul intretine relatia.in cazul in care e vorba de o relatie.happy

| Stryder_1593 a răspuns:


danika nu generaliza! nu acuzi o intreaga caegorie pe baza doar a cativa

| kittiecat a răspuns:

Nu toti vor asta.

| calin3003 a răspuns:

De unde ai tras concluzia asta? ink esti copila... nu stii ce isi doresc barbatii

| amalia_4709 a răspuns:

De m*isti ce sunthappy

| noescape a răspuns:

Pentru ca unele femei doar asta pot oferi.

| ripperstefan a răspuns:

Nu neaparat sant care vor numai sex alti vor iubire depinde.

| catalinutz1288 a răspuns:

De ce nu ?

| ShaDoW11 a răspuns:

Nu toti barbatii doresc doar sex de la femei. dar cei care doresc doar sex este pentru ca este singura placere de la o fata care ii satisfac pe ei.

| Antikrist a răspuns:

Nu chiar toti barbatii vor asta, sunt si barbati care pun viata sexuala pe locul 2, care sunt dispusi sa astepte necontenit o femeie,rare aceste cazuri dar existente. Cealalta parte a persoanelor de sex masculin doresc acest lucru pentru placere, pentru satisfactie.Din pacate multi barbati o fac inconstient, declansand urmari grave.