Cand inseli desconsideri persoana de langa tine. Nu e destul de bun/a pentru nevoile tale si cauti in alta parte. Acea persoana se simte prost pentru asta. PLus ca mai sunt si acele persoane care se simt rau ca partenerul/a a fost asa de intim si cu altcineva. Adica uita/te aici la intrebari. Cati patetici (culmea, nu prea vad fete ci doar baieti ) se plang ca iubita lor a fost deja cu altul si ei mor de ciuda. Vai steaua lor.
Ca si drama este privita doar de catre persoanele incapabile sa treaca peste.In rest, doar selectie naturala.
Ce intrebare stupida, iubesti persoana respectiva, isi rupe inima in mii de bucati cand te inseala, nu e vorba de inselat e vorba de tradare, bataie de joc, nu ai iubit niciodata de asta spui asta
O sa poti sa iti dai raspunsul singur/a atunci cand vei fi tu cel inselat/a
Pana atunci iti zic din propia experienta ca e ceva urat si mai ales ciudat. Si da, sunt persoane care insala desi isi iubesc parteneri care cateodata vor ceva nou, in general e vorba de sex sau le place din floare in floare.
Dupa intrebarea ta cred ca pe tine nu te-ar afecta daca ai inselat sau daca ai insela. Daca vrei sa faci asta vreodata, fa-o impreuna cu iubita ta. Insalo cu ea, daca ma intelegi!
Pai cu persoana iubita iti petreci timpul, ai momente frumoase cu ea iar cu restul faci doar sex pentru placerile carnale. De exemplu Solomon, om binecuvantat de Dumnezeu a avut foarte multe femei.
Nu. Am fost înșelată de cel puțin 3 ori intr-o relație și am aflat prea târziu. Iar când am aflat, am început sa vorbesc cu un fost iubit ( nimic serios, pot zice ca am vorbit ca niște prieteni ce povesteau amintiri ) iar in final am început sa vorbesc cu actualul iubit ( nu am avut relații intime cu el in timpul relației cu fostul ). Deci, nu o fa, vei ajunge cel mai probabil singur, dacă întrebarea e pentru tine