| AndreiRadu00 a întrebat:

De ce fetele prefera baietii rai in special?

38 răspunsuri:
| Sociopat a răspuns:

Pentru ca nu-s fatalai.

| OnuOnulică a răspuns:

Nu e adevărat. Sunt fel și fel de fete...nu toate preferă băieți răi dar da, într-o oarecare măsură băieții răi sunt mai apreciați de către fete din simplul motiv că au ceva "special".

| RAY a răspuns:

Eu personal cred ca ele prefera barbati frumosi,daca esti barbat frumos vei fi preferat de multe fete, faza cu baieti rai nu este mereu adevarat,degeaba ai un carcater de baiat rau daca esti urat tot nu te vor place fetele,cel mai important e fizicul cand vorbim de seductie /atractie,asa zisi badboys sunt curvari le plac pentru ca sunt frumosi si pentru ca nu vor relati sunt greu de stapanit,roiesc fetele in jurul lor, sunt hotarati, uni domina pe alti beta plus ca viata langa ei e o aventura astia mereu au ceva nou de facut,nu sunt sacaitori, indiferenti, reci, gelosi, nu sunt fricosi, si noua ne plac badbgrils, nu tiar place o fata cu care sa nu te plictisesti? sa fie deschisa la minte? care bea cu tine?
care vb vulgar? aceste persoane sunt mai deosebite de asta sunt asa greu de obtinut

| Phoenixstar02 a răspuns:

Pentru ca au impresia ca ii vor schimba si vor trai impreuna o iubire ca in filme. Vor sa fie atat de speciale pentru cineva incat acel cineva isi va schimba comportamentul si personalitatea de dragul lor. Asta e efectul filmelor americane si al telenovelelor...

| UnBroken2016 a răspuns:

Pentru ca nu le urca pe piedistal cum fac prostii care cred ca ele sunt superioare doar pentru ca arata bine sau ca sunt fete.

| Jessica007 a răspuns:

Pentru ca se plictisesc repede de baietii buni si considera ca sunt prea slabi pentru ele in cazul in care vor avea nevoie de "aparare".Sa nu ma intelegi gresit eu nu sunt de acord cu asa ceva dar am avut colege de genul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca baietii rai, intr-o lume primitiva, pot asigura mai bine siguranta grupului. Ceea ce femeiele percep ca si "special" nu e nimic mai mult decat un instinct de supravietuire.

Am citit asta intr-o carte de colorat!

| Andreea_Grigore_1988_5D6e a răspuns:

Nu prefera baietii rai in special, atat baietii cat si fetele prefera acel ceva ce se obtine greu, ce te intriga ce nu iti este familiar si totusi atat de dorit. Daca am reusi cu totii sa avem cu usurinta ceea ce ne dorim unde ar mai fi interesul?

| Kaℓi a răspuns:

Poate pentru ca vad ceva bun la ei.
"Nu-i nimeni drac şi nimeni sfant!".
E mai placut sa gasesti ceva bun, frumos, sensibil acolo unde nu te asteptai, decat sa ai o dezamagire in celalalt sens, adica sa descoperi ca "baiatul bun" si bland e un nenorocit prefacut. Macar cei rai sunt sinceri happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vânează mai bine.

| OldSoul a răspuns:

Pentru ca ei, le pot oferii protectie.
Si da, cel mai probabil ea il v-a iubi, dar el nu, iar dupa o relatie cu un bad boy v-a suferi fata, dar hey, asta e alta poveste.

| Florentina9210 a răspuns:

Pentru ca par mai protectori cu niste fiinte delicate si gingase cum suntem noi fetele. big grin

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Protectori? Am asistat pe strada cum tigani/romani, tipul asta de ''smardoi'' care isi bateau iubitele in ultimul hal, ca tot voiau ele baieti ''rai''.

| Florentina9210 a răspuns (pentru Drimmero):

Depinde acum de educatie, probabil tipa in cauza le-a gresit si stii cum e romanul. Nu m-am referit sa fie un bataus, ci unul mai curajos, in cazul in care se ia cineva de iubita lui sa riposteze nu sa fuga ca un ''papa lapte''. La asta m-am referit.

Poate baieti protectori, ca daca te referi la acei Bad Boy, ''smecherii'' de cartier sau cum mai sunt ei numiti, nu prea sunt protectori, aia mai rau le umfla botul iubitelor. Ma rog, fiecare cum se descurca.

Pai nici eu nu m-am referit la acei baieti de cartier. Asa in general. Dintotdeauna am apreciat la un baiat curajul!

Pana la urma, barbatul trebuie sa aiba curaj, el face primul pas peste tot, cu asta suntem inzestrati!

Nu toti sunt asa. Altii fug ei inainte si lasa iubitele in urma. Sunt si din aia destui. Sunt multi care ii bat nevestele.

Bine, orice padure are uscaciunile ei. Nu sunt degetele egale, dar oamenii?

Ai dreptate!

Cand vreodata n-am avut dreptate? Doar ce ti-am zis ca unde stiu ca am dreptate si unde stiu ca opinia mea chiar ar conta, imi calculez mereu vorbele! smug

Vai, modestule! smug

Hehe,nu sunt singurul, tu cred ca mereu te-ai ridica in slavi daca ai avea ocazia!

Nu sunt eu genul ala de fata. Sunt mai smerita, mai umila. In niciun caz nu m-as ridica in slavi, precum spui dumneata!

| LoveSleep a răspuns (pentru anonim_4396):

Caprele?

Tot te-ai valorifica!

No bine. Avem ''ceva'' in comun! Not a big deal

Da-i pe pro tv, dinamo-FCSB, semi-finala cupei Romaniei!

Hai sa ne uitam la un film, mai bine!

Niciodata NU voi da meciul de fotbal pentru un film!

Întrebări similare