Pe langa asta, tot se lauda ca nu accepta sub 20 cm.
Nu înțeleg de ce te superi pe Alina2k18 când tu ești la fel de dur și răutăcios în răspunsuri. Tu le faci pe fete curbe, îl faci pe user urat, și pe ea o înjuri. Pai e frumos asa? În primul rand probabil băiatul nu e urat dar fiind timid logic ca are mai puține șanse decât unul mai curajos. Nu e logic? Tu le observi pe fetele timide? Pun pariu ca nici nu cunoști fete timide asta fiindcă oameni timizi nu prea reușesc sa iasă în evidenta, si o fata dacă sta numai în casa nu o sa vina nimeni sa i bata la ușa, la un băiat cu atât mai mult, fiindcă fetele sunt obisnuite ca ei sa facă primul pas. De ce urăști fetele ca nu se uita la unii băieți? Tu te uiți la toate fetele,? Natura e făcută într un fel, și animalele și oamenii funcționează după aproximativ aceleași reguli.
Da e foarte normala reactia mea, ea indirect prin mesajul ei robotic aruncat cu fa laba si mori singuri detona inteligenta ei care e mult sub medie, are niste basini in cap de se crede zeita pamantului
Fetita asta alina iti spun e scapata de la spitalul vedea de nebuni are o obsesie cu laba cred ca i-o face zilnic prietenului ei ca altfel nu imi explic
Si ma doare in poola poate nici acolo sau in gaoza curului de tot site-ul asta sa imi blocheze si contul ca mi se roope poola de ei ca toti sunt niste tampiti pe site-ul asta
Nu iti mai bate capul aiurea. Sunt si oameni ok pe site-ul asta, doar ca mna, esti destul de nou pe aici si nu prea ii stii. Daca ti se suspenda contul iti poti face altul.
Nu mai imi fac bah nimic, ca nu am nevoie, exista telegram alte alea daca vreau CHAT