| unaboona a întrebat:

De fiecare data cand fac sex cu prietenul meu ma obliga sa fac si sex anal chiar daca stie ca nu-mi place si ma doare am mai incercat o data si nu mi-a placut deloc cum sa-l conving sa no mai facem? si vrea sa o mai faca si neprotejat... mi-e frica ca daca o sa-i zic sa nu mai facem o sa se desparta de mine si o sa caute pe alta mai versata care sa-i satisfaca poftele

14 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Stii? Prietenul tau e egoist! De ce se gandeste numai la el?! Adica, ar trebui sa te inteleaga ca te doare si nu iti face placere. Bineinteles ca nu te obliga! Ar fi si culmea! Nu ar trebui sa te temi ca te lasa, daca te iubeste nu te lasa! Ar trebui sa te temi ca daca mai continui cu el o sa iti propuna mereu acest lucru si va deveni stresant!

pa, pa.

| TąNyą a răspuns:

Eu zic să ai o discuţie faţă-n faţă cu el şi să-i explici că te doare şi nu simţi plăcere. mai mult durere şi nimic altceva, iar intr-o relaţie amândoi trebuie să fiţi de acord.

FantaSZy.

| paramore a răspuns:

Gresesti tu ca nu te impui si gandesti asa, ca te lasa pentru alta... daca e sa te lase tot te lasa, te si f... si se duce la alta.invata ca NU esti obligata sa faci ceva ce nu vrei. daca el iti spune ca dk nu te duci la produs te lasa, tu te duci?

| anka a răspuns:

Daca te obliga inseamna ca nu te iubeste. Nu mai accepta si gata. Sau il iubesti chiar atat de mult incat sa te faci carpa de sters pe jos in fata lui? Data viitoare propune-i sa isi bage si el ceva in fund sa vada cum e.

| PoOfarina a răspuns:

Buna, draga mea! Sincer sunt putin surprinsa (si nu intr-un mod placut) de ceea ce citesc, pentru ca stiam ca exista oameni de genul prietenului tau, insa nu am crezut ca voi avea ocazia sa aud un caz concret.
Eu cred ca si TU stii ce e de facut, tocmai pentru ca ai folosit verbul "a obliga". Stii si simti si tu ca nu e normal sa te forteze sa faci ceva ce nu vrei! Esti si tu constienta de faptul` ca nu te merita, si ca aici nu e vorba doar de egoism, pentru ca fiecare dintre noi suntem mai mult sau mai putin egoisti, insa el chiar arata ca nu`i pasa de tine. Asta referitor la partea cu sexul anal.
Legat de faptul ca vrea s`o faceti neprotejat, ar trebui sa discuti deschis cu el, sa-i explici ca o sarcina sau vreo BTS nu v-ar ajuta pe niciunu` din voi cu nimic. Din contra. Poate tie ti-ar strica planurile de viitor, iar el ar putea sa-ti intoarca spatele.

Cu toate astea sfatul meu e sa ii spui, iar daca vrea sa va despartiti, atunci mergi mai departe, cu fruntea sus, pentru ca baieti mai sunt. Si crede`ma ca poti gasi unul mult mai bun decat el!

PS: Sa nu te compari niciodata cu vreo "alta", pentru ca sunt lucruri pe care nu toate persoanele pot/ vor sa le faca.

Ai grija de tine si sper sa ne spui ce ai facut! big hug

| mary123 a răspuns:

Daca nu vrea sa inteleaga ca nu vrei, lasa-l. Nu merita sa stai cu unul ca el, mai tarziu o sa fie tot asa, n-o sa tin cont de ceea ce zici tu si multe alte chestii.

Răspuns utilizator avertizat
| deutza a răspuns:

Unaboone eu sti cum am reusit sa il fac pe prietenul meu sa uite de ideea de anal? ii fac oral si zice ca ii placelaughing si mai bine ii fac oral decat anal...se simte mai binebig grin

| deutza a răspuns:

Chiar nu inteleg de ce am primit 3 voturi de stupidoh go on Am incercat s-o ajut si i-am spus cum am reusti sa scap eu de anal si pentru asta primesc stupid? Doamne fereste! rolling eyes

| mon@29 a răspuns:

Daca tine la tine si te intelege nu te va lasa. vb ca el si explica-i situatia. daca nu te intelege si te lasa inseamna ca a stat ca tine pentru nevoi...

bafta

Răspuns utilizator avertizat
| sucharina a răspuns:

Te obliga? eu zic ca baiatul nu-i de tine si tot ce vrea e sa isi satisfaca poftele. dragostea se exprima prin sentimente nu prin durere. daca vb cu el si nu intelege spune-i ca ai o fantezie si ca vrei sa fie invers...(baga-i ceva in anus sa vezi at daca o sa iti mai ceara)oricum daca nu vrei sa faci nu fa si daca se supara e clara treabawinkingwinking.

| BlackPearl a răspuns:

Daca se desparte de tine inseamna ca nu te-a placut niciodata cu adevarat.Eu te sfatuiesc sa ii spui si in caz ca vrea sa se desparta de tine lasa-l.Nu merita sa iubesti pe cineva care practic isi bate joc de tinehappy

| dorin_8977 a răspuns:

Buna! Scuze dar prietenul tau mi se pare un idiot. Daca tu nu vrei nu te poate obliga.Inteleg ca il iubesti, baieti sunt destui care o sa te aprecieze asa ca nu vad care ar fi problema ca se desparte de tine.Scapi si tu de o grija.
Nu merita draga!