Nene,lada de bere sub scaun si dai cu bautu
dupa vin si idei mai geniale numa sa bei.Beti cu masura sa mai puteti face si altceva![]()
Stiu.Nui un raspuns genial si bun dar totusi e o idee... daca ti-as zice sa jucati carti ...cred ca ar fi plictisitor. Ati putea canta unpic si multe altele![]()
In autobuz ai putea lucrurile amuzante care t-i sau intamplat, sau sa faci farse fara sa te vada diriga altuia de exemplu il ciufulesti pe ala din fata, etc etc... si poate va strangeti mai multi intr-o camera si faceti o gramada de chestii. vreau sa spun ca noi anul asta, baietii si-au luat bere reds apoi toti faceam farse, sunam la numar ascuns, comentam de oricare om de pe strada de la geam si apoi urlam la el
( mai mult baietii la partea asta) sau comentam de aia de la televizor, jucam adevar sau provocare si ai mai putea sa mai adaugi pe langa alea 2 si procent, foc, tupeu. exista o gramada de lucruri pe care le poti face; teoria mea este : Cu cat mai nebunesti, cu atat mai amuzante, anul trecut noi la 2 dimineata baietii udau fetele cu dusul dintr-o camera