| AlexMRJ a întrebat:

Deci, de ceva timp ma gandesc intr-una la o prietena de-a mea, nu mi-o mai pot scoate din cap, as vrea sa-i spun ce simt sau sa o sarut, dar pur si simplu ma panichez, poate si din cauza faptului ca nu e o fata... delicata ca sa spun asa, nu da o mare importanta unei relatii, astfel schimba cate unu' pe luna straight face I-am mai spus, in scris ce-i drept sentimentele mele, dar ea le ia ca pe o gluma. Niste sfaturi ceva, ma goleste cu totul...

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Fa un efort si sarut-o direct, apoi totul se va limpezi.

4 răspunsuri:
| AnastasiaKatelimov a răspuns:

Ma,nu stiu ce sa zic... Daca vrei s-o saruti, trebuie sa fiti intr0un loc, doar voi 2 si sa vrea si ea sa va sarutati. Altfel nu veti putea. Si daca esti chiar atat de indragostit, poti fi intr-un loc cu ea si sa ii spui ceva gen"nu ma crezi? Lasa-ma sa-ti demonstrez...happy" Si asa o saruti. Asta-i tot ce pot spune.happy Sper sa te ajute.

| AlexMRJ explică:

Usor de zis... multumesc oricumwinking

| alinkkkk a răspuns:

Ori o schimbi si ti se dedica, ori esti obligat sa o scoti din cap.

| dnb57 a răspuns:

La faza cu "din cauza ca nu e o fata", ma speriasem. Daca esti increzator, sigur pe tine si exista si o atractie fizica, ai toate sansele. Sarut-o si vezi cum reactioneaza. O sa-ti dai seama daca o sa mearga sau nu. Daca nu, las-o ca mai sunt si altelewinking!