| Suntnouaci a întrebat:

Deci eu acum 1 zi am fost parasit de fosta mea pe motiv ca nu mai vrea un om care nu o iubeste si nu vrea sa ajunga pe urmele mamei sale cu tatal ei. Adica eu sunt la fel ca tatal ei. Dar ideea e ca noi am vorbit dupa aia si ea mi-a zis ca inca are sentimente sau ele dispar nu stiu sa explic, iar eu la fel, am inca sentimente pentru ea si nu vreau sa o pierd. Deci efectiv nu stiu ce sa fac. Dar tin sa mentionez ca mi-am pierdut increderea in ea dupa ce am auzit ca a despartit vreo 3 cupluriri si cat timp eram in relatie ea tot vorbea cu un coleg al ei despre fosta lor relatie si sentimente si una alta care pe mine m-a deranjat si de aia ea a zis ca nu o las sa vorbeasca cu el si tot asa.

Răspuns Apreciat de Editori
| MarianWLF a răspuns:

"Las-o sa zboare", sunt atatea persoane in jurul tau si tu alegi sa te tii de cea care nu te vrea sau nu stie ce vrea, si asta va aduce numai suferinta. Iesi din micul tau cerculet si priveste lumea mare din fata ochilor tai, ai atatea oportunitati, nu te mai tine strans de trecut.

5 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Nu te-a parasit pentru ca esti ca ta-su, ci pentru ca s-a intors la fostul...sau poate si-a gasit pe un altul.winking

| Jassmina a răspuns:

Sentimentele minore/ superficiale avem toti, dar nu sunt suficiente pentru a avea o relatie puternica de dragsote cares a reziste in timp si sa fie de viitor.
Cand se ajunge aici si se constientizeaza cat sunt de subtiri si superficiale, aceste sentimente, cine-i mai puternic rupe relatia, fiindca nu-s sanse de viiotor fericit impreuna.
In ce te priveste, oricum nu ai incredere ine a, deci pentru ce afirmi ca nu vrei sa o pierzi? Ce sens mai are?
Ori orgoliul masculin nu te lasa, sa fii tu ala parasit?

| Xchop43 a răspuns:

Asta e vrăjeală de-a ei. Și-a găsit altul și și-o trage cu el.

Răspuns utilizator avertizat
| Adolf8 a răspuns:

Asta înseamnă un singur lucru. A rămas captivă a trecutul privind părțile negative. Un om care nu reușește să depășească această perioadă va rămâne cu secele până când va fi tot mai rău și va crede ca va păți la fel. Cu toți ducem în spate un bagaj mare " trecutul " și rămâne pe noi acele urme...