| Vladxxx a întrebat:

Deci eu am 18 ani, sunt din Brasov si bi activ si cand cineva imi propune sa facem ceva, indiferent ca e mai mic sau mai mare am retineri si nu ma duc, cu toate ca am chef, ce imi sugerati sa fac?
Multumesc

Răspuns Câştigător
| Benny09 a răspuns:

Probabil ai rețineri pentru că ești în perioada de negare. Refuzi să crezi că tu ești "ceea ce ești, de fapt", poate ți-e frică să nu fii descoperit de cineva cunoscut ție apoi să fii luat la mișto sau exclus dintre prieteni. Sau pur și simplu ai doar impulsuri de moment, zici că ai vrea să faci când de fapt nu ai curajul. Intri pe grindr cu ouăle umflate "să vezi ce o să *** acum" și îți ștergi contul o oră mai târziu după ce te-ai descarcat, știi tu : prin metoda "mâna dreaptă".

4 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Baiete, tu nu esti nici gay si nici bi, odata ce nu ai facut sex niciodata in viata ta!
Ia-o cu usorul si dupa ce vei avea sex de mai multe ori atat cu parterer feminin si masculin, abia atunci vei putea stii cu cine iti place sa faci sex, dar odata ce tu esti virgin si nici macar nu ai idee cu ce se mannaca sexul, nu poti face afirmatie ca esti gay sau bi.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Nu te lua dupa ce spune Jassmina, ca are cunostinte in domeniu care nu se ridica nici pana la genunchiul broastei.
Nu este obligatoriu sa faci sex ca sa iti dai seama ca esti atras de baieti si de fete. Nu doar actul sexual este cel care iti arata ce orientare sexuala ai, ba dimpotriva, cel mai mult sentimentele pe care le ai de perspanele de acelasi sex.
Cat priveste retinerile de a merge sa ai o relatie homo, acestea sunt de multiple feluri:
- teama de inceput
- teama ca faci ceva ce nu este normal
- teama de a se afla
- teama ca nu te vei descurca
- teama de a ti se intampla ceva neplacut
etc., etc.
Eu cand am mers la prima intalnire m-am itors de trei ori din drum. Dar totul a fost bine.

| Benny09 a răspuns:

Scrie-mi un mesaj în privat și vorbim mai mult acolo. Eu am încercat să îți las un mesaj privat, însă ai setat "ca numai membri seniori să trimită mesaje", iar statutul meu de membru junior nu îmi permite asta. Apropo, că și eu sunt tot din Brașov.

| Benny09 a răspuns (pentru Benny09):

Modifica-ți preferințele pentru primirea mesajelor din setările contului. Setează că vrei să primești mesaje de la "toți membri TPU", nu doar cei seniori. Ți-am recepționat privatul, însă nu pot răspunde din cauza că ai setat să primești mesaje doar de la membri seniori, eu fiind membru junior nu pot răspunde. Poți modifica în setări cont.