Si daca a observat ea doar iti ofera spațiu personal. pe viitor asigură-te ca nu esti deranjat de nimeni
)) Cel mai bine e sa faci laba cand esti singur acasa, altfel exista astfel de riscuri.
Dar a vorbit normal cu mine, oare ce să-i spun daca a obs aseara ceva ca făceam?
Da, 100% a observat dar n-a zis nimic ca sa nu te simti tu jenat, sau poate si ea practica asta lui taica-tu si na... stie ca e ceva bun auto-satisfacator.
Un raspuns exact si sigur cu da sau nu ar fi IMPOSIBIL sa iti dam. Nimeni nu a fost acolo sa stie. Doar mama ta stie daca da sau nu.
Nu ii spune nimic, nu deschide subiectul daca nu te intreaba, si nici nu prea cred ca te va intreba ceva, totusi daca o face spune-i ca i s-a parut ca a vazut ceva si ca tu doar stateai linistit si te uitai la TV
Nu trebuie să îi spui nimic. Chiar dacă a observat nu îți va spune nimic pentru ca este ceva normal să faci laba la 14 ani. Nu îți face griji.
Am intrebat-o asa:
Mami aseara cand ai intrat tu atunci la mine eu mi-am facut boxeri fiindca mau strrâns putin! dar tu imd ai intrat, iar ea a spus:nu am vazut nimic esti prost mă
Mai multa atentie data viitoare.
Ca fapt divers - in general femeile au vederea periferica mai buna ca barbatii. Adica observa foarte bine si ce e in lateral.
Faptul că "dintr-o dată a intrat în cameră" este și problema.
Respectiv și faptul că nu iti respectă intimitatea.
În momentele intime, dacă ai posibilitatea de a încuia ușa, încearcă sa o faci.
Crezi a ea nu știe de aceste nevoi ale tale.
Crezi ca ea nu a a trecut prin asemena perioade.
Numai niște părinți idioți spun, vai ce prostie ai făcut, uitând că și ei au aceleași nevoi
Cred ca i-a placut ce a vazut si a zis sa nu distruga o potentiala viitoare "vizionare". Era mandra de tine.
farcry444 întreabă: