| d33a_9154 a întrebat:

Fata zodia leu Baiatul zodia leu se potrivesc?

Răspuns Câştigător
| medgirl a răspuns:

For>>>>>bya94
Hei, nu cred ca este normal ce ai scris! nu esti tu persoana care sa decida cum sunt toti leii sau daca trebuie sa ne impuscam ori nu!
Pastreaza-ti si controleaza-ti emotiile.

for-----> d33a
nu prea conteaza zodia.depinde mult si de firea si comportamentul partenerilor.asa ca nu ezita, incearca.nimeni nu garanteaza ca sunt sau nu compatibile zodiile
Bafta!

9 răspunsuri:
| Romancutza a răspuns:

Relatiile între nativi din aceeasi zodie au adesea mai multe parti bune decât rele, dar cele rele sunt de-a dreptul insurmontabile : fiindca ambii au aceleasi defecte!

Poate fi o relatie excelenta, daca nu uiti ca Leul de lânga tine are aceeasi nevoie de complimente, de admiratie si de adoratie ca si tine. Asadar, cam cât vrei sa primesti, atâta trebuie sa dai. Nu va fi prea greu, fiindca, tot ca si tine, este pasional si înfocat, plin de idei si debordând de dorinta de a trai la maximum fiecare clipa.

Dintre toate semnele zodiacului, Leul este cel mai stralucitor : el este guvernat de Soare, care este în centrul sistemului si, cel mai adesea, îsi justifica din plin renumele de "rege". Tot ceea ce face este rafinat, tot ceea ce cumpara este stilat, tot ceea ce gândeste este stralucitor. Asa esti tu, asa este si Leul de lânga tine.

Nu uita ca, la fel cum TU stii sa simti linguseala din complimentele celor din jur, tot astfel stie si partenerul tau : Leul are un al saptelea simt cu care detecteaza falsitatea. Asa ca, oricât de mare ar fi tentatia de a flata, fii totusi tu însuti, altfel ai sa cazi în propria ta capcana. Când îi spui ca este deosebit, trebuie sa fii convins de ceea ce spui, fiindca, exact ca si tine, Leul tau nu vrea doar sa STEA pe tron, ci si sa simta puterea regalitatii.

| baru a răspuns:

Nu, Nu are cum sa se potriveasca, Zodia Leu de obicei este si functioneaza foarte bine pentru barbati Pentru femei este foarte greu, Tinind cont ca zodia leu reprezinta baza Conducator Luptator Razboinic si tot timpul leul de cind este a fost si va fi conducator si luptator, Atunci este normal ca nu se va potrivi niciodata cele doua zodii, Nici nu vreau sa ma gindesc ce o sa fie in aceasta relatie Sa nu te superi dar asta este parerea mea si cea ce cunosc eu, Pa

| :X pinky love you :X a răspuns:

Cauta pe net rolling eyes

| midnight_2375 a răspuns:

Noi suntem impreuna de 1 an si jumatate big grin

bya94 daca te-a dezamagit o persoana din aceasta zodie nu inseamna ca trebuie sa vorbesti atat de urat! Vad ca esti destul de micuta, controleaza-ti limbajul!

| asdfghjkl_1325 a răspuns:

Suntem impreuna de 2 ani de zile. Avem si momente bune si momente proaste, dar domina cele bune!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noua ne merge bine treaba. Suntem impreuna de 8 ani. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@bya94
Da-ti o palma, sa nu-ti dau eu doua. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu; crede-ma ca am incerkt

Întrebări similare