De ce sa dea una scurta cu 3-4 ore inainte de a se duce la una? Pentru a-l tine mai mult?
Daca are o prietena nu cred ca e nicio problema daca prima partida il tine mai putin, poate sa existe si o a2-a si o a3-a,sau cate doresc ei.
Poate si femeia are chef de fu*** si tu nu te poti teleporta la ea fix atunci,dar asta nu insemna ca trebuie sa mearga la altul sau sa-si bage ceva in va*in! Dragostea este mai profunda si mai pasionala atunci cand se intampla dupa ce ai avut rabdarea sa astepti si nu te-ai dus repede la baie ca sa ti-o freci! Dar vad ca tu nu stii de asa ceva, pacat.
Si cine nu se lasa de masturbare, desi are o partenera care-l face sa se simta bine si cu care intretine relatii sexuale, este un mare OBSEDAT si nu se poate lasa de obiceiul asta, s-a obisnuit asa si va muri cu asta in sange, indiferent de femeia fatala pe care ar ave-o langa el.
Nu este bine deloc sa faci lucrul acesta.
Retine ca orice placere folosita in mod anormal nu este sanatoasa. Lucrul acesta devine viciu; iar orice viciu slabeste puterile fizice, mintale si morale ale omului.
Bucura-te de placerea aceasta doar in modul pe care a lasat-o Dumnezeu: cu sotia ta, dupa cum este scris: "Casatoria sa fie tinuta in toata cinstea, si patul sa fie nespurcat, caci Dumnezeu va judeca pe curvari si pe preacurvari." (Evr.13:4)
Este foarte sanatos sa te masturbezi 1 data pe saptamana sa zicem de 2 ori, ajuta la catilelarea pielii si la stralucirea ei. Daca nu faci in exces nu o sa ai probleme. Mai fa pauze de 1-2 lunii pentru a nu ejacula asa de repede. Deci 1-2 pe saptamana este SANATATE CURATA.
Asta e pentru tine o libertate?
Ma faci sa rad.
Pai de ce naiba mai aintretineti relatii sexuale cu femeile atunci? Mergeti si frecativ-o la rece pana nu mai puteti.
Asa vorbesti de parca, prima data ar fi aparut placerea creata manual sau cum?
Si inca o comparatie- mana ta crezi ca e mai buna decat vaginul uneia?
Nu cred.
Buuun dar tu mi-ai spus de masturbarea excesiva. Stiu ca nu e buna dar eu am intrebat cat de des trebuie pentru a nu se ajunge acolo.
Nu cred ca e vorba despre libertate E doar o placere care trebuie satisfacuta. Depinde acum de mai multe situatii...nu intru in detalii.
anonim_4396 întreabă:
BlitzLikeXd întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: