In primul rand,nu e vina ta,si n`ai de ce sa vrei tu sa-l faci sa numai fie asa. Trebuie sa`si dea seama singur de chestia asta. In al doilea rand,daca tu i`ai explicat deja ca nu vrei sa te pipaie,inseamna ca nu vrea decat. de la tine. Si n-are rost sa mai stai dupa el.
Bine,acum depinde si de cat timp sunteti impreuna. Daca sunteti impreuna de mai mult timp,e normal sa simta o atractie fizica fata de tine si sa vrea mai mult decat un simplu sarut. Acum, depinde si de cati ani ai, de la o varsta 16-17 ani,deja n`ai de unde sa mai alegi baiat care nu o sa te pipaie. Pentru ca acum e varsta la care incep chestiile astea,chiar daca tie iti place sau nu,el o sa incerce. Insa, si faza cu timpu` [de cand sunteti impreuna] e ca un fel de pretext,pentru ca daca tine la tine si nu`si doreste decat sex,te asteapta pana vei fi tu pregatita. K automat de la pipaieli,si alea,o sa vina timpu` cand o sa-ti puna si intrebarea cea mare![]()
Deci e alegerea ta, tu iti stii relatia. Daca merita sau nu.
Ai grija de tine, te-am pupacit :*
Ah.stai calma, el nu vrea sa te pipaie, deci nu te ingrijora.Vede in tine o halca de carne cu care sa faca sex,nu esti tu, va fi alta, nu te ingrijora.
Ce o sa-ti zic stiu ca nu o sa-ti convina dar asta e adv, adevarul intotdeauna doare
mai ales daca vine din partea unui "strain ", Daca i-ai spus si el s-a suparat inseamna ca nu te iubeste cu adevarat, daca te iubea intr-adevar te si intelegea
Doamne nu suport porcii de genul asta vor decat sa se F_U_T_A...
daca vor sa **** ceva intrebi mai intai fata "Ma vrei sa te **** cu mine? "daca zice nu asta e
i-ati o papusa gonflabila nu mai stresa fata sa faca ceva care sa-i marcheze viata in rau
Il parasesti daca nu esti dispusa sa-i oferi nimic.Deoarece se pare ca el nu vrea sa stea fara a primi nimic.
Unde sa iti mai gasesti prieten care sa nu te pipaie.oi vrea sa se multumeasca decat cu saruturi? N`ai sa veeezi:p. daca vrei sa il mai ai incearca sa intri in jocul lui.s va "pipaiti"unul pe altul.Ai grijja ca el cu pipaitul asta vrea sa ajunga la sex, e hotararea ta daca vrei sau nu sa o faci cu el.
Eu stiu un exemplar de baiat care nu pipaie!
dar mai stiu unu care a dezvirginat o fata si dupa s-a despartit de ea pe motiv ca nu o merita!
fa diferenta ce crezi ca e mai bine pentru tine ![]()
ai grija ca atunci cand dai cu capul de pragul de sus doare de 10 ori mai mult si mai rau decat atunci cand te impiedici de pargul de jos!