|

Haideti sa va spun. Prietena mea cea mai buna e intr-o relatie cu un tip pe care il cunosc de cativa ani buni, dar nimic mai mult. Se iubesc foarte mult, dar tin sa precizez faptul ca ei sunt mai nebuni, au glume handicapate, el trimite mesaje chiar si pe la 4-5 dimineata contactelor din telefon. Aseara am primit un mesaj de la el in care ma intreba daca vreau sa fiu "amanta" lui. Initial am luat-o ca pe o gluma, ca stiam ca el e mai nebun, dar i-am spus sa termine. A insistat si a spus ca o sa fie bestial, dar din nou i-am explicat ca nu as face niciodata asa ceva, pentru ca e cea mai buna prietena a mea si nu as risca sa pierd o prietenie. In final, mi-a spus ca eu pierd. Am decis sa-i spun si ei si initial a reactionat exact cum mi-am imaginat cand a vazut mesajul cu "amanta". A ras. Dar dupa ce i-am aratat toata conversatia, i-a disparut zambetul de pe fata si am sesizat o usoara stare de nervozitate, desi se chinuia sa n-o arate. Voi ce credeti? El glumea? Sau nu? Mentionez ca niciodata nu a mai facut astfel de lucruri cu mine, nu am observat niciodata o alta atitudine a lui fata de mine.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Glumea,dar daca avea ocazia sa se culce cu tine se culca.Nu stiu daca intelegi noi baietii facem glume care daca se adeveresc nu ne deranjeaza.dar e mai bine sa zici la urma ..au fata am glumit. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Probabil ca era serios daca tot a insistat. Dar eu zic sa mai astepti sa vezi cum se comporta. si cred ca prietena lui ar trebui sa-i ceara niste explicatii!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Adevarul se zice in gluma, daca prinde foarte bine pentru el, daca nu a fost o glumawinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează