anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, de cateva zile prietenul meu cauta motive de cearta, si cred ca face asta ca sa ne despartim, pentru ca asa a facut si cu fosta prietena, deci e foarte posibil sa ne despartim. Ce sa fac sa nu sufar asa tare dupa? Sa nu intru in depresie, pentru ca tin mult la el, nu cred ca merge sa vorbesc cu alti baieti, pentru ca de cand sunt cu el, nu am mai vorbit cu niciun baiat, deci nu prea sunt sanse... Vreau niste idei, va rog.

Răspuns Câştigător
| Luori a răspuns:

Pentru inceput, ce consider ca trebuie sa faci este sa ai o discutie cu prietenul ACTUAL, sa fii deschisa, sa ii spui ce simti, ce crezi si sa-l intrebi ce se intampla in partea lui. Ai spus ca tii la el, deci de ce renunti asa usor? Lupta, chiar de nu stii sigur ca vei castiga de data aceasta!
In caz de despartire, ia lucrurile pas cu pas. De ai fost implicata, un lucru ca acesta nu are cum sa nu te atinga, deci este normal sa ai o stare proasta. Nu te aventura in lucruri in care nu simti ca vrei sa ai de-a face cu ele. Cand te implici intr-o relatie, de orice fel, e bine sa iei in considerare, sa te gandesti la momentul cand lucrurile/situatia se pot/poate schimba, sentimentele se pot transforma sau disparea/pleca. Am impresia ca ti-e frica de suferinta, insa, draga mea, de ce ti-e frica nu scapi. Suferinta deja te bantuie, avand in vedere gandurile pe care incepi sa le ai. Iti urez noroc!

5 răspunsuri:
| BluuRigard a răspuns:

Incearca sa ameliorezi situatia, daca el incearca sa gasesca motive de cearta tu ignora'l sau calmeaza'l, depinde de starea ta de spirit, nu incerca sa te indepartezi de el mai ales daca aveti o relatie de o perioada lunga de timp, vorbiti deschis, daca el chiar te iubeste iti v'a raspunde sincer, pentru ca sinceritatea este cea mai importanta intr'o relatie, daca nu inseamna ca totul se v'a termina aici intr'e voi.

| larisaand a răspuns:

Si eu plac un baiat f tare si cand vb cu el da motive de cearta nu trebuie sa ascunzi nimic de el ii spui in fata ce crezi si vezi cu adevarat daca el chiar te place si daca spune ca vrea sa se desparta de tine incercati sa fiti prieteni si nu vei suferi

| larisaand a răspuns (pentru BluuRigard):

Exact cred ca esti o fata frumoasa si orice suferinta trece si eu trec prin asta si stiu cum e.

| Djlsghtnquuw a răspuns (pentru BluuRigard):

Mersi, am vorbit cu el, dar nu ii inteleg deloc logica, azi m-a facut sa ma simt ca ultimul om de pe pamant, si acum mi-a spus ca a facut asta ca sa imi dau seama ca gresesc ca nu ii ofer atentia pe care o vrea, desi il bag destul de mult in seama. El rezolva lucrurile cum nu trebuie, mereu face asa, si, ne-am impacat.

| BluuRigard a răspuns (pentru Djlsghtnquuw):

De obicei cand spune ca "nu ii oferi atentia pe care o vrea" de fapt cam incearca sa zica "mai lasa'ma sa respir, da'mi timp liber, nu mai sta atat pe capu meu" incearca sa iti mai gasesti si alte activitati si sa'l lasi putin mai liber deoarece v'a intervenii iar monotonia si certurile si iar va veti despartii, totusi e SUPER faptul ca v'ati impacat, dar ca sa nu mai ajungeti la alta despartire incearca sa il lasi mai liber fara sa ii scoti ochii.Mult noroc!