| InsertName a întrebat:

Hei.Deci azi s-a intamplat ceva. Nu ne-am certat,nimic.dar din senin mi-a spus " pa de tot" si am incercat sa aflu de ce.dar nu mi-a zis nimic, a zis doar ca nu vrea sa mai auda un cuvant.Eu sunt sigura ca nu am facut nimic, dar totusi..Cum sa il fac sa imi zica?

10 răspunsuri:
| adrianamara a răspuns:

Nu are motiv serios ca altfel iti spunea, nu te mai ruga de el ca se intoarce singur!

| Rebekka97 a răspuns:

Da-l incolo de nebun! Mai sunt prosti destia pe planeta.

| William a răspuns:

Sunt doua variante ori nu te-a iubit niciodata si acum s-a saturat de tine ori crede ca ai facut ceva. Cel mai probabil nu te-a iubit niciodata a gasit pe altcineva si a trebuit sa scape de tine repede. Treci peste asta.

| AndyLavy a răspuns:

Exact acelasi lucru am patit si eu cu ceva ani in urma. Nu prea ai ce sa faci, daca nu vrea sa iti spuna inseamna probabil ca nu are un motiv anume, pur si simplu nu mai vrea sa fie in relatia cu tine.Il poti lasa un timp cateva zile sau ceva de genu si atunci il mai poti intreba, poate vei primi un raspuns, cu toate ca nu stiu cu ce te-ar ajuta. Cu un esemenea dobitoc eu nu as mai avea ce sa vorbesc.

| MetalHead04 a răspuns:

Si eu am patit, nu-i da atentie.

| Azµre a răspuns:

Ignoră-l n-are niciun motiv...

| WildDream a răspuns:

Si daca iti zice motivu te incalzeste cu ceva? Daca iti zice ca a gasit pe alta mai buna te simti mai bine pe urma? Ce eu nu cred...Lasa-l in pace si treci peste ca nu merita.

| Si_Atat_Sel_1996 a răspuns:

Hmm.
Sii baietii plang cateodata
Sincer cred ca are nevoie de "spatiu"
lasa-l sa mai respire.

| InsertName explică (pentru WildDream):

De fapt, ai dreptate.

| Ivanovicius a răspuns:

Sunt mai multe motive aici. Gandeste-te la ce ai facut in ultima saptamana. In al doilea rand, poate ca nu a stiut cum sa-ti spuna ca te paraseste pentru altul. Sincer, a doua varianta este mai probabila. Imi pare rau, dar nu uita, daca nu a ramas cu tine, nu te merita. Noroc!