Daca a facut-o odata, o va face si a doua oara. Dar nici cu tine nu e bine, cu gelozia exagerata.
Pai suna-l si iesiti, ar trebui sa discutati, tu il tii prea din scurt, si asta nu e bine, faptul ca esti geloasa, o mica gelozie in cuplu nu strica dar sa nu fie exagerata, stati si discutati, tu zii ce tie nu iti place si el la fel va face si atunci veti gasi un numitor comun, prin armonie, nu e tarziu, nu l-ai pierdut, doar ca la barbati nu le plac fetele posesive, mai trebuie sa fie si libertate putina dar bazata pe incredere
Pai mergi calma si vorbiti direct, fara cearta, fiecare isi expune parerea sa, de ce ar fi cearta? calm vorbind si fiecare exprimandu-si parerea nu se ajunge la o cearta
Bună!
A iubi înseamnă a dărui.
Tu dacă vrei să-l ții aproape dăruieşte-i toată afecțiunea ta.
Sprijină-l în orice problemă.
Spune-i că ai încredere in el. Zâmbeşte-i in fiecare zi şi învață din greşelile tale.
O zi bună!
Bună! Sunt fată şi tot cred că oarecum te pot ajuta.Gelozia e benefică şi ea câteodată, dar nu în exces.E un mod de a arăta că-ţi pasă şi dacă partenerul ţi-a dovedit că poţi avea încredere în el şi că te iubeşte doar pe tine, ar fi bine dacă ţi-ai "potolii" gelozia, altfel îl stresezi şi se ajunge la despărţire. Legat de telefon, mai încearcă să-l suni şi un simplu mesaj gen:"nu mai vrei să vorbeşti cu mine?" sau ceva de genu' şi explică-i când ai ocazia că nu o să mai fii geloasă.
Nu stiu ce te-a facut sa crezi ca tu ai fost cea care a gresit.
S-a dat la o alta fata, deci pa! Daca stii sigur ca asa s-a intamplat, ce mai conteaza daca s-au combinat sau nu?
Era doar "o simpatie"? Vai, dragul de el! Nici nu stii cand a ajuns sa te joace pe degete cum vrea el, sa crezi ca tu esti cea care ai gresit.
Sa-ti fie clar un lucru! Cand un baiat iubeste cu adevarat o fata, nici nu le mai vede pe celelalte, oricand de frumoase ar fi! In sensul ca nu il intereseaza celelalte!
Nu stiu de unde ai dobandit conceptiile astea gresite gen "toti barbatii se uita dupa fete mai frumoase".
Si nu inteleg de ce vrei neaparat sa il ti tocmai pe individul asta langa tine, de zici ca l-ai prins pe Dumnezeu de picior cand te-ai combinat cu el. Oare pentru ca il iubesti? Ei bine, el pe tine sigur nu.
Continua in ritmul asta si la sfarsit (sfarsit care o sa vina destul de repede, de altfel) o sa iti plangi de mila pentru cat de prostuta ai fost ca i-ai acceptat lui magariile cand sunt atatia baieti mai buni pe lumea asta.
Nu e bine sa fi geloasa . Poate doar un pic asa ca sa-i nu-i dai frau liber sa-l mai supraveghezi din cand in cand.Problema la tine e ca nu sti sa te porti intr-o relatie, nacocesti tampenii si prostii din orice.Eu zic sa ai incredere in el si sa iti gasesti o ocupatie.Sti ca uneori daca, gandesti negativ asa se va intampla.Incearca sa te bazezi pe incredere.Dca ai incredere in el si te iubeste de ce te-ar insela? Gseste-ti alte preocupari si fi fericita ca ai un iubit. Trebuie sa te gandesti asa :m-a inselat odata si l-am iertat -oricine merita inca o Sansa, dar dca o mai face odata ai incheitat.Nu e greu deloc -crezi ca daca il pazesti tu nu o va face daca asa este natura lui.Nu te mai agita ci fi naturala si increzatoare!
Parerea mea e ca te invinovatesti pe nedrept. E vina ta ca el s-a dat la alta? Pentru asa ceva nu exista explicatii. Gandeste-te asa: daca te iubeste, nu exista alta fata in gandul, in ochii si in inima lui. Nu poate sa te iubeasca, dar in acelasi timp sa aiba o simpatie pentru alta fata. Atunci cand iubesti, te daruiesti cu totul acelei persoane, nu mai exista in mintea ta nicio alta fata/niciun baiat. Ceea ce e intre voi nu e iubire, pentru ca atunci cand iubesti, nu te desparti din cauza ca 'nu mai ai timp de relatii'. Acea persoana e atat de importanta pentru tine, incat nu poti sa stai o zi fara sa-i auzi vocea, o zi fara sa-i spui cat de mult il iubesti.
Parerea mea este sa te desparti de baiatul acesta, pentru ca in primul rand, nu asta nu e iubire, iar in al doilea rand se afla in joc demnitatea ta. E decizia ta, dar tine minte ca exista posibilitatea sa nu te fi luat in serios, si nicio fata nu merita asta.