Probil ii geloasa. Daca ti-e prietena adevarata explica-i ca iti place de el.Si daca nici asta nu merg,e nu uita, mereu tu esti pe primul loc, restul sunt the second.
Daca este intr-adevar prietena ta, ar trebui sa iti respecte deciziile si sa nu se bage in relatiile tale. Pana la urma e treaba ta pe cine placi, nicidecum a ei, daca intr-adevar tine la tine ar trebui sa te sprijine si sa te incurajeze in legatura cu acest baiat fata de care tu dezvolti anumite sentimente, nu sa rada. Sfatul meu: fi cu cine iti place, indiferent de parerile celor din jur(chiar daca este prietena ta cea mai buna). Fi nepasatoare. Indiferenta si raceala ta poate o va trezi la realitate si ii va inchide pliscul. O zi placuta!
Ar trebui sa fiti doar voi 2, iar atunci sa-i zici ce simti pentru. el :*
sper ca te-am ajutat :]
Salut.Eu ti'as zice sa nu ai incredere in asa zisa buna prietenaa ta. poate e indivioasa sau poate ei nu'i place baiatul respectiv. draga mea.trebuie sa facii ceea ce simtii si sa-i zici si punctul tau de vedere dansei. spune-i ca te deranjeaza ca rade de tine si ca nu trebuie sa-i placa eii persoana cu care esti tuu.atat timp cat tu simti ceva pentru acel baiat eu iti zic din propria experienta sa nu te iai dupa cei care nu au alt ceva de facut decat sa rada sau sa barfeasca.Pur si simplu nu-i baga in seama si mergi mai departe.Aratale ca nu te intimideaza faptul ca rad de tine.Bafta:*
Daca rade de tine inseamna ca nu cu adevarat prietena ta.Un prieten adevarat ar accepta orice moft al tau si toate celelalte chiar daca nu-i de acord. Discuta cu ea si spune-i ca daca intr-adevar este pritena ta sa-ti respecte deciziile, daca era ea in locul tau ce facea? Bafta!