| irene4ever a întrebat:

Hmm, nu stiu cum sa incep. Ma simt trista. In urma cu 2 saptamani a venit un baiat nou in clasa. Mie a inceput sa imi placa din ce in ce mai mult, dar nu-i aratat lucrul asta, deoarece o faceam treptat. Si el dadea semne ca ma place. Ieri am aflat ca s-a mutat in alta clasa din probleme personale. Eu imi pusesem toate sperantele ca voi fi cu el, deja imi faceam iluzii, si ieri: bang. Nu stiu ce sa fac, clasa in care s-a mutat el e in celalat capat de scoala, iar noi avem doar o pauza de 15 min, deci nu pot ajunge acolo. Nu stiu ce sa fac, il vreau, dar nu stiu cum sa-l obtin. La alti baieti nu ma pot uita, deoarece doar la el ma gandesc. E aproape perfect, ce naiba pot sa fac?

Răspuns Câştigător
daniela
| daniela a răspuns:

Pai ce ar fi in primul rand sa afli orarul calsei respective. Si poate va potriviti la orele de iesire de la scoala si "brusc" aveti acelasi drum spre casa ( macar o portiune), si atunci incet incet va puteti apropia.

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ai putea sa te interesezi de el mai mult, ce ore are, ce colegi care pot sa te ajute. Daca iti place trebuie sa iti dedici un pic de timp ca sa afli mai multe despre el si sa gasesti momentul oportun in care sa vorbesti mai multe cu el.

| Razvan a răspuns:

Ar fi splendid daca ar fi aproape perfect.Iti spun eu de pe acum:nu ewinking
O sa vezi.Insa daca tii atat de mult la el de ce sa nu incerci? In fond nu ai nimic de pierdutbig grin

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Buna!love struck
Hai sa o luam cu inceputu happy Esti convinsa ca se va muta?straight faceSti de ce zic asta?big grin Pentru ca multi au spus asa si nu s-au tinut de cuvantwinkingAm avut si eu o multime de colegi care ziceau asa si tot degeabawinkingSi parca vad ca patesti si u la fel happy Si te pomenesti cu el tot in clasa la tine laughing
In al-2-lea rand happy Chiar daca se muta desi nu prea cred asta nu o sa te opreasca deloc sa fi cu elwinking Daca sa zicem ca nu era in clasa cu tine si totusi il placeai te oprea asta sa iti pierzi speranta?love struckIti zic eu ca nuwinking
Vorbeste cu el pe mess si din vorba in vorba o sa ajungeti voi la cevalove struckSi iyi zic eu ca si daca e pauza de 5 minute tot te vei duce sa il veziwinking
Mult succes si nu mai fi suparata!kisskisskiss

mira
| mira a răspuns:

Vorbiti si pe mess.Intreaba-l cum s-a acomodat cu noua clasa. Daca el te-a placut cu adevarat, va gasi el calea sa va vedeti.

| thegreatgatsby a răspuns:

Eu am pauza de 10 min si pot face turul scolii de 8974 de ori laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mumoaso, mai lasă emoticoane și la alții...

| iulia_5971 a răspuns:

Ai putea sa te interesezi daca aveti profesori comuni si astfel sa aveti motiv de discutie: lucrari, ascultat, teme etc si asa daca e sa fie veti ajunge impreunawinking