| barbatulusrra1 a întrebat:

Imi place de o femeie insa ea are propriul ei apartament in Bucuresti. Se uita si ea la mine intens insa deja ma simt inferior chiar daca sunt fumos si minunat. Oare ar putea sa ma dea afara cu politia daca ne certam? Plus ca si ea e frumoasa insa putin cam emotiva si idioata, acum ceva timp s-a intors la fostul si acum iar s-au despartit. Si asta ma duce la concluzia dureroasa.Ala e un tigan scund si cam cocosat, parca mi-e greata sa vad cine a atins-o, insa daca stau sa ma gandesc mai bine, ea e naiva, e la master, deci nu e chiar dang si poate intr-un moment de aiureala o fac sa imi treaca apartamentul ei pe numele meu. Nu zic ca as da-o afara.Si legat de acest cont, cred ca am pus adresa de email gresita, cum fac sa il validez corect?

4 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Vrabia malai viseaza!
Evident ca-i mult mai desteapta decat tine, odata ce a ajuns la master si a fost totodata capabila sa aiba un apartament al ei.
Dar chestia cu trecutul apartamnetului pe numele tau, doar pentru ca esti tu frumusel, nu se intampla nici in povesti, dapai in viata ta.

Dar la gasit ceva de munca nu te-ai gandit sa-ti iei?
Nu de alta, dar este mai realista posibilitatea sa muncesti, strangi bani, faci imprumut bancar si in cativa ani ajungi sa-ti cumperi propria casa.

| Goete a răspuns:

Ai merita un glont in cap, cu gandurile care le ai, tu Frumos si Minunat, si ea Idioata... Ce pacat ca nu stim cine e ca sa-i retrimitem mesajul in care te declari

| RacPac a răspuns:

Poveste de drama

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Și cică femeile sunt profitoare.