Întrebare recomandată | bogdy20000 a întrebat:

Imi poate explica si mie cineva cum se transmit bolile sexuale? Nu pot sa imi dau seama. Daca o fata iti face sex oral neprotejat, ea iti poate transmite tie vreun virus/boala? Daca ii faci tu iei tot asa, poti lua vreun virus/boala sau transmite?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cam cum crezi ca va fi sexul protejat cu prezervativ? Nu faci deloc.

| Jassmina a răspuns:

Bolile cu transmitere sexuala se po transmite/lua numai de la persoanele bolnave prin toate actele sexuale neprotejate, atat oral, cat si anal sau vaginal.
Contactul cu saliva (din gura) sau secretia (vaginala sau din penis) a persoanei bolnave, duc la infectarea imediata, de aceea este recomandat ca atunci cand ai sex sa folosesti INTOTDEAUNA prezervativ.
Da, bolile se pot lua si daca iti afce ea ti esi daca ii faci tu ei, asta in situatia in care unul din voi este deja infectat.
Daca amandoi sunteti virgini (nu ati avut niciodata sex oral, vaginal sau anal, cu nimeni) atunci nu exista boli cu transmitere sexuala.

| Mopmop a răspuns (pentru Jassmina):

Un mic amendament. unele BTS#uri se pot transmite si prin suprafete de contact gen "colac de toaleta".

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da. În ambele cazuri. SIDA. Moarte sigură.

| Zuzu1991 a răspuns:

Se transmit prin absolut orice schimb de fluide umane: saliva, lichid seminal, sperma, lichid vaginal, chiar si transpiratie in zone, intime

unele boli nu se transmit oral (SIDA) dar altele oral sau nu, cum e herpesul care poate apare si la gura si la genitale

de asemenea se mai transmit si prin alte chestii cum ar fi seringi refolosite, zgarieturi sau oricum rani deschise de la chestii care taie (cutite, foarfeci) si care au fost infestate, etc.

e google plin:
https://www.google.com/search?q=cum+se+transmit+bolile+sexuale

| BookWorm23 a răspuns:

Prin cardul Raiffaisen!

| GopnikulBogdan a răspuns:

Dacă interacționezi cu saliva acesteia direct (un sărut) sau indirect (împarți un suc/ o înghețată) sau prin interacționarea cu un alt lichid (lichid sexual, la sex ) ai 99, 99% șanse să ai și tu.
Chiar dacă faci protejat, tot ai șanse să ai.

| anonima2617181 a răspuns:

Dacă ai contact sexual cu o persoană care are vreo boală sexuală, automat ai șanse mai mult decât mari de a primi boala respectivă, de aceea folosește prezervativul și este mai indicat să nu faci sex oral.

| Visătorul_Daniel_1991 a răspuns:

Nu face sex, niciodata pe langa riscul de a te obtine cu o noala sexual poti sa fi jefuit sau chiar omorat, daca nu pleci tu inaintea ei. Si nu e nevoie de un pistol sau de un cutit sa te omore ca nu stii ce iti pune in mancare sau bautura. Si daca nu te omoara sau nu te jefuieste risti sa iti faca copii, si stiu ca tu poate crezi ca sunt dragoti dar cel puti un an doi sau poate chiar trei numai dormi de loc si apoi se coplica lucrurile si mai tare si chiar daca nu iti face copii poate iti ramene pe cap si atunci adio libertate. Te sfatuiesc ca daca esti vreodata nevoit sau iti doresti sa faci sex, cu toate ca iti recomand sa nu faci, sa faci protezat si sa dispari cat mai repede din viata lersoanei respective. Niciodata nu uita sa te protezezi, foloseste intotdeauna prezervativul, deoarece nu doar ca sansele de lua o boala cu transmitere sexuala sunt aproape zero dar si sansele de a face copii sunt tot egale cu zero

Întrebări similare