| bogdanivasciuc54 a întrebat:

In gimnaziu si in liceu am fost refuzat de fete,tocmai din faptul ca nu ma potriveam cu ele.Ei voiau baieti rasfatati,romantici,curajosi, de bani gata care sa fie pe placul lor.Eu sunt un tip asa de fricos incat ziceai despre mine ca sunt prost de ce raspunsuri dadeam.Sunt introvertit,retras si nevorbaret si,mai tot timpul, anxios.Si de relatiile de prietenie cu baietii m-au refuzat.Nu doreau sa discute cu mine niciunul.De ce doar unii oameni sunt acceptati in societate si altii nu?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Pur simplu ai anexitate generala,probabil si criticat des iti era frica sa vorbesti ceva ca erai criticat imediat,mai ales daca te critica parinti sau familia,logic ca devi cu tot cu felul de inferioritati care te tin inchis in cusca, du-te la un psihiatru spune-i sa te bage pe niste medicamente si iti vei reveni si la un pshiolog, nu sta in casa,nu sta pe retele sociale,du-te la sala,vezi de un loc de munca, si fii egoist,fa totul doar pentru tine, pe mine m-a ajutat mult ca lucrez ca pers care face meteanta si eram obligat sa vorbesc si sa explic,acum pot vb si ore intregi,am cunoscut multe pers de toate clasele sociale si rasele,nu trebuie sa acumulezi ura in tine sau frustrari,tu esti tu, doar tu existi,doar tu suferi, plangi, doar tu esti constient de existenta ta, ca doar nu esti de a altora, cum viata nu are sens, scop, scapa de frici ca nu are sens sa te complici cu ele

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Eu bag serlift de 100 mg am fost si la 50mg m-a ajutat foarte mult

| bogdanivasciuc54 explică (pentru RAY):

Ce e ala serlift?

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pentru că oamenii au deja propriile probleme, nu vor să le rezolve și pe ale altora. e de datoria ta să-ți tratezi astfel de probleme, pentru că, nu e normal să nu poți să comunici cu niște oamnei și să-ți fie frică și de propria umbră

| tzionut a răspuns:

Domnul meu pe mine ma doare fix in cot de ce cred ceilalti despre mine. E suficient ceea ce stiu si ceea ce pot sa fac. Nu am mers niciodata cu valul, si am facut alegeri mai bune decat majoritatea.
Daca muncesti, iti asumi riscuri, gandesti si sti ce vrei sa faci, rezultatele intotdeauna vor apare.

| Lavvv9 a răspuns:

Pentru ca trăim într-o societate tâmpită.
Unii sunt extrovertiti, altii introvertiti si tot asa, oameni si oameni. Fiecare trebuie apreciat pentru ceea ce este, desi nu ti ar strica sa schimbi ceva la tine, nu trebuie sa te schimbi total, dar putin cat sa iti fie mai bine.

Ca fata, iti pot spune ca da, majoritatea vrem baieti curajoși dar asta nu înseamnă că ne asteptam sa fie cei mai curajosi, cei mai neînfricați etc..suntem oameni si fiecare are fricile si slabiciunile lui, indiferent de e fata sau baiat. Baietii de bani gata... mi se pare o porcarie, ca doar stai cu omul nu cu banii lui...banii nu sunt un criteriu de selecție cand vine vorba de relații..romantic poate fi orice barbat, iar de baietii rasfatati n am sa vorbesc ca mi se pare o prostielaughing)
Acum na, fiecare vede lumea diferit...ideea e ca nu ai gasit persoanele potrivite, nu ai fost inconjurat de oamenii care sa te faca sa te simti bine.
Totusi, cati ani ai?

| bogdanivasciuc54 explică (pentru Lavvv9):

18.Am avut 3 relatii dar asa la caterinca.

| Lavvv9 a răspuns (pentru bogdanivasciuc54):

Esti tanar, ai timp
Eu am 20 si tot n am prietenlaughing

| Denisamihai703 a răspuns:

Am avut și eu problema asta acum nu o mai am depinde foarte mult cu ce persoane ai stat și cu ce persoane stai cel puțin în cazul meu