Din punctul meu de vedere ar trebui sa o inviti undeva si sa incerci sa porti o discutie despre ceilalti colegi ai tai sa-ti spuna ce parere are. Se poate ca ei sa nu-i placa de tine! Daca totusi nu-ti spune nimic despre un altul, cred ca ar fi cazul sa-i spui scurt si la obiect ca tie iti place de ea! Totusi gandeste-te si la felul ei de-a fi, sa nu fie vreo fitoasa, care sa se laude ca te-a respins! Indiferent care e raspunsul ei primeste-l cu fruntea sus si nu te descuraja!
Pai cel mai bine ar fi sa nu-i spui. Asta ar fi cea mai mare greseala pe care o s-o regreti mereu.
Incearca doar sa intrii in vorba cu ea, sa ajungi sa porti o conversatie interesanta si cand e totul bine si frumos sa ii zici ceva in genul: sa te uiti la ceas sau cam asa ceva si sa zici "interesanta conversatie, mi-a placut mult, dar din pacate am uitat ca am ceva important de facut". Si sa pleci.
Daca intreaba ce. atunci ii zici: "pai depinde cat de mult ai vrea sa afli".
In fine... ideea e sa fi mai misterios si sa nu lasi conversatia sa devina plictisitoare (sa pleci cand e mai interesant ca sa o faci sa te caute ea data viitoare sa vrea sa-ti vorbeasca).
Iti ziceam mai multe dar acum am putina treaba sa fac un proiect.
bafta in continuare.
Apropo. REPET!
Nu ii zice ca o iubesti sau ca iti place de ea. In cel mai rau caz ii zici cand zambeste sau face ceva diferit: nu stiam ca iti sta asa de bine zambind, sa o faci mai des.
sau : ai observat ce comica esti cand zambesti? ci se misca nasul asa de dragut... ca la un iepuras, ia misca din el un pic. ![]()
Ceva in genul. Nu prea am idei acum ca imi bat capul cu proiectul.
Fa-ti curaj si spune-i ce simti...spune-i ca iti place de ea si ca vrei sa fii cu ea. daca te place, ea va accepta!
PS: daca esti timid si nu poti sa ii spui fata in fata. spune-i pe mess. e mult mai bine![]()
Sper ca ti-am fost de ajutor! FunditSa`?
Daca si ea te place iar tu ii vei spune ca o placi cred ca vi fi in regula
Adica e frumos cand un baiat ii spune unei fete ( colege ) ca o place
Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea, sa incerci sa fiti prieteni, incet-incet sa o faci sa te placa si dupa aceea sa-i spui ce simti pentru ea.Ai grija sa nu deveniti cei mai buni prieteni pentru ca unele fete se sperie de trecerea brusca prietenie-dragoste.
BAFTA!