Un baiat care loveste o fata este un rahat.
O fata care sta cu un asemenea specimen este la fel ca el.
Sincer nu pot sa judec pe nimeni pentru ca eu nu am trecut niciodata prin asa ceva, desi am avut un iubit timp de 4 ani si ne-am certat ca orice cuplu nu am indraznit nici unu sa ridicam mana sau sa ne jignim. Cum nu am trecut niciodata prin asta si sper sa nici nu trec pentru ca cred ca este foarte neplacut nu pot judeca, dar iti pot da un sfat. Este forte clar ca iubitul tau are probleme cu furia si cu controlul, probleme de moment pe care nu le puteti rezolva amandoi, trebuie sa si le rezolve el singur. parerea mea este ca pentru binele amandurora este sa va despartiti pentru ca pentru el probabil este extrem de neplacut sa te lovesca si sa isi piarda controlul si pentru tine nici nu mai vorbim. Presupun ca el nu este un baiat rau avand in vedere ca dupa fiecare cearta vine la tine cu flori si cu pareri de rau insa cum am spus mai sus pentru geselile comise nu sufera numai el ci si tu, tu mult mai mult ca el. El va trebui sa-si rezolve problemele singur. Stiu ca inima iti spune sa continuati relatia dar in unele cazuri printre care se afla si al tau este mai bine sa-ti asculti ratiunea, si sa te desparti de el pentru ca daca ramaneti impreuna este posibil ca iubirea pe care o simti pentru el sa se transforme incet incet in ura. Sper ca te-am ajutat. BAFTA!
Astazi m-a calcat pe cap....Totusi o sa-i mai dau o sansa, pana la urma el se va schimba...