De unde esti? Adauga-ma la prieteni pe facebook si poate facem noi ceva![Steffu Mikuu]
Scz de rasp. Ce zici?
Eu trec intr-a 9-a.
Nu ai de ce sa te plangi, poti sa fi tu si Fat-Frumos ca nu asta le intereseaza pe fete, incearca sa mai lasi din fite
, stai calm ca vei intalni si tu persoana potrivita cand va fi timpul, nu trebuie sa disperi, de exemplu eu nu am avut o prietena in viata mea si nu ma deranjeaza cu nimic si am 19 ani
, Distreaza-te si restul vor veni de la sine, nu ai de ce sa disperi
O sa vina o zi cand o sa iti intalnesti fata visurilor tale
Aspectul nu este totul.Doar fiindca esti aratos asta inseamna doar ca ai un mic atu care te-ar putea ridica daca stii sa-l impletesti cu o atitudine tolerata de fata respectiva. Uneori trebuie sa mai lasi orgoliul deoparte deoarece iti poate aduce necazuri, fii orgolios doar atunci cand trebuie si cu cine trebuie
. Fiind orgolios si arogant cu fata care-ti place nu faci decat sa-ti asiguri esecul si totodata sa-ti cladesti o proasta reputatie.Cel mai bine ar fi sa fii tu insuti si sa mai lasi "fitele"
. Succes!
Atata demnitate ai ca-ti curge nasul la TPU, poate, poate te va baga cineva in seama. Nu realizezi ca macar aici puteai fi sincer cu tine?
Daca zici ca arati bine de ce ti-ar da cu jet? Poate nu ai tact, mai incearca ![]()
Nu te simti atras, nu te simti, mai asteapta
1. daca zici ca esti,, aratos" de ce te-ai saturat sa fii single >ar trebui sa fii sufocat de cereri.
2. este tare bine ca ai principii si standarde >dar gandeste-te daca ele(principiile si standardele )sunt rationale si nu doar cateva ganduri orgolioase sau narcisiste
SI
3. e vara ce naiba fa-ti prietene iesi la suc cu baietii roaga-i sa -ti faca cunostinta(scuze cacafonia dar nu prea-s atenta la de-astea acum) cu fete, nu ai prieteni cu iubite gandeste iubitele au prietene iesiti cu totii nu stati singuri
(Doamne si eu care credeam ca- s singura din lumea asta care tece in a 10 a si nu are iubit da' vad ca nu-s singura exceptie)
Maxim brravo Raluca