Deja esti la varsta la care trebuie sa decizi singura asta. Daca corpul tau iti cere si iti e din ce in ce mai greu sa rezisti inseamna ca din punct de vedere fiziologic esti pregatita. Daca insa mental nu esti...pot aparea probleme ![]()
Vorbeste cu el despre asta.
Oricum mai conteaza si de cat timp esti cu el.
Poate simti ca nu vrei totusi cu el. poate crezi ca o sa gasesti unul mai bun
Din moment ce simti nevoia sa o faci, inseamna ca esti pregatita. Ai si varsta potrivita pentru a incepe. Nu vad care ar fi problema.
Poi nu stiu, eu cred ca esti destul de mare
. Dar poti vorbii cu el si sa'i explici situatia. Daca te iubeste cu adevarat va intelege si va astepta acea zii :->. Succes :*
Daca chiar il iubesti si stii ca este 'acela', eu nu va de ce sa nu o faci?! Cred ca s-a saturat si el de asteptat si poate chiar se gandeste serios la asta. Poate se gandeste ca nu il iubesti. Daca chiar te iubeste, nu se v-a despartii de tine, dar bineinteles, v-a avea un gol in inima! Trebuie sa te gandesti serios la ce vrei sa faci!
Daca nu vrei sa faci nimic inca nu te mai aprinde asa, opreste-te si fa o alta activitate pana te calmezi. Daca chiar nu iti doresti sa o faci si tot te aprinzi in preajma lui, la un moment dat nu o sa te mai poti abtine.
Deja esti la varsta la care trebuie sa decizi singura asta. Daca corpul tau iti cere si iti e din ce in ce mai greu sa rezisti inseamna ca din punct de vedere fiziologic esti pregatita. Vorbeste si cu el!![]()