|

O sa sune putin ciudat! Am făcut azi un test de sarcina( mentionez e cel de la Barza clasic) si am tinut acel tester in urina mai mult de 10 secunde, are ceva?(Am 15 ani si imi e frica putin, am facut sex inainte de menstruatie, nu a ejaculat in mine, a băgat o de 3 ori fara prezervativ, care sunt sansele sa raman, si ce sa fac sa fiu sigura ca nu raman, a trecut o zi.) Va rog repede( Imi întârzie ciclul si nu stiu ce sa fac.)

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

1.) Dezvirginarea femeii (fetelor) se produce in momentul/clipa in care chiar si foarte putin din lungimea penisului, adica a intrat doar glandul penian (capul) este introdus in partea de inceput a vaginului. Trebuie sa stii si faptul ca sangerarea NU se produce obligatoriu si in toate cazurile de fete dezvirginate in timp ce este intretinut sexul de dezvirginare.
2.) -- de asemenea fiindca actul sexual de dezvirginare a fost intretinut in ULTIMA SAPTAMANA a ciclului menstrual cu circa 5 zile inainte de ziua de pornire a menstruatiei, reiese ca sexula a avut loc in timpul PERIOADEI DE INFERTILITATE ABSOLUTA, adica in zilele in care formarea sarcinii este 100% IMPOSIBILA chiar si daca sperma este ejaculata in vagin.
3.) -- Rezultatul testului de sarcina poate fi luat in considerare dar este indicat sa fie repetat peste 5-6 zile. pentru a fi absolut sigura ca rezultatul obtinut este 99% valid, valabil si corect
Pe baza celor descrise se poate aprecia si afirma ca NU ar trebui sa ai niciun motiv de ingrijorare. Multa sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am vazut o multime de intrebari de acest gen. NU ramai insarcinata. Daca baga baby penisul fara protectie in tine o data, gata esti insarcinata prin magie? Eu zic sa ai incredere in ceea ce iti spune medicul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează