|

Plac o fata dar nu stiu daca si ea ma place..Am cunoscut-o prin intermediul unor prieteni comnuni si sincer e ciudat pentru ca la inceput nu ne intelegeam deloc, ba chiar nu ne suportam. Chestia e ca ne vedem destul de rar, gen 2-3 ori pe an(dar pe o peridoada mai lunga, suntem din orase diferite iar eu merg in orasul ei in vacante la bunici). Ultima data cand am fost am inceput sa ne intelegem foarte bine, suntem pe aceeasi lungime de unda, gandim la fel si credeam ca si ea ma place doar ca in acea perioada ea s-a cuplat cu altcineva dar s-a despartit a treia zi de el.Eu nu i-am dat de inteles ca o plac dar nu mi-o mai pot scoate din minte, ma gandesc in fiecare zi la ea dar stiu foarte bine ca o relatie la distanta nu ar rezista plus ca nu stiu daca o sa mai merg prin orasul ei.Pe insta/Facebook vorbim rar, chiar deloc dar nu ne-am racit, adica cand vorbim vorbim la fel ca inainte, fara retineri sau rusine.Nu stiu daca ea ma place sau nu, avem o relatie foarte apropiata de prietenie, gen BFF si putem discuta aproape orice.Cum as putea sa mi-o scot din minte?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Facandu-ti o prietena adevarata, reala cu care sa-ti ''omori'' cea mai mare partea a timpului avut la dispozite dupa ce te trezesti. Este atat de simplu de realizat, incat este greu de... explicat. laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Noroc! Pai dacă chiar iti este draga distanta nu e o problema asa majora, exista tren, autobuz in caz ca nu ai mașină. Ii spui direct ca iti place de ea ca iubita nu ca prietena. Nu ai nimic de pierdut. Dacă vrea bine dacă nu tot bine, găsești alta in oraș la tine. Dacă vrei sa vezi tehnici de abordare vizionează pe YouTube "Arta Seducției". Mult succes la fete si tie si mie (trebuie sa agat pe una zilele astea când o vad, abordare directa in real life cu sanse de reusita 80%).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Spune-i acest lucru că băiat trebuie să încerci să nu mai fi timid pentru că nimic nu ți-aș ieși. Daca ea nu ar fi de acord mai mult că Bff.O poți uita prin intermediul de a ți ocupa timpul.Mergi prin oraș cu prietenii in club sau plimbări nu contează Fa activitatea ce ți-o place și gândește-te că nu e singura fata de pe lume și va exista o fata pentru tine.nu te grăbi cu asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează