Lasa tu nu ai de ce sa iti fie rusine, du-te si profita ca mai tarziu nu se stie ce mai iese in cale.
Iti recomand pentru inceput sex in doi...
adica u si fata.nu ai nici experienta, asa ca cel mai bine ca sa nu t faci d rusine s-o faci d cateva ori singur(adica doar cu fata)
Stai linistit omule, ce conteaza ca o are mai mare? Principalul e ca fata te doreste, iar in plus nu conteaza marimea asa de mult, conteaza cum te misti. Fa-o sa se simta bine si fii sigur ca o sa mai ai aventuri cu ea. Apropo, nu e asa mica, e media normala. Deci stai fara griji.
Eu iti doresc succes si sper sa iasa treaba buna, fii relax si nu-ti fa griji. Bafta!
Buna!![]()
Da,...ce pot spune. conteaza si grosimea sa stii...Dar eu zic sa-ti incepi viata sexsoala dintr-o aventura.si fata respectiva sa nu et conoasca!
Parerea mea...
daca ti se intampla ceva rusinos.sa nu fi umilit mai tarziu!
Funda?
Marimea nu conteaza ci cum o faci si mai ales cat de bine se simte fata. asa ca nu fi rusinos simte-te bine tu ca sa o faci si p ea sa se smta bine
Deci, esti tanar nu rata nici o sansa.Marimea nu conteaza asa mult dupa parerea mea ...trebuie doar sa stii ce sa faci cu el(penisul).Nu-ti trebuie pregatire pentru asa ceva, dar sa fii sigur ca vrei acest lucru. Oricum pentru toate exista un inceput.
P.S. Nu uita sa folosesti prezervativ. ![]()
HF
Nu conteaza cat de mare o ai...ci conteaza ce stii sa faci cu ea
. calmeaza-te e normal sa te simti putin aiurea.du-te si nu ratat ocazia ca astfel de ocazii nu prea se ivesc foarte des. du-te cu incredere
. succes
Frate du-te nu pierde ocazia
ca pe urma o sa regreti iti zic nu fi complexat pe chestia asta ca el o are mai mare fetele nu se mai gandesc la asta cand o faci cu ele poate dupa
sper ca te-am ajutat
Pai du-te, nu te vei face de rusine in primul rand te dezvolti si nu ai de ce sa fi dezamagit. Daca o fata te vrea sau te place te vrea / place asa cum esti tu si 14 cm la varsta ta e destul de bine intre 17 si 14 cm e ok.
Eu cred ca ai sa te faci de ras. Cand o sa-ti vada rama in timp ce te chinui sa o cauti cu pieptenul...aoleuuu, o sa fie penibil
)))))))