Nu doresc sa te intristez, insa ma simt dator sa-ti aduc la cunostinta faptul ca potrivit cercetarilor stiintifice si medicale, s-a constatat ca dezvoltarea penisul se termina de regula in jurul varstei de 16-17 ani si doar cu foarte rare exceptii poate continua pana spre 18-19 ani. De asemenea nu trebuie scapat din vedere faptul ca adancimea medie a vaginului este de circa 8-10 cm, astfel ca teoretic o fata/femeie care va intretine contacte sexuale doar cu tine cel mai probabil/posibil va fi foarte multumita si satisfacuta mai ales daca vei reusi sa-i provoci orgasm, de fiecare data. S-ar putea sa fii nevoit sa inveti anumite metode si fantezii sexuale, a caror folosire sa suplineasca aceasta "micime" a penisului, adica sa folosesti in completarea actului sexual; degetele, buzele cat si limba. Poti doar spera ca va mai creste cu ceva, insa minunile se intampla extrem de rar. Sanatate!
Am pus întrebarea asta pe telefon iar întrebarea era:
Este ok sa am aceasta mărime?
Buna asta
.Nu ai de ce sa fii trist ca nu arati gen,, wow".Nu e 100% ok sa ai penisul asa mic la 16 ani, dar sigur o sa iti creasca, stai calm. Daca ai un,, Gigel" mai mare in pantalon, nu iti creste valoarea sau intelectul!
Este OK aceasta mărime pentru ca eu am 16 ani și-am un penis de 13 cm mărime.Penisul creste pana la 20 ani.Marimea medie a unui bărbat este de 14-15 cm.Multa sănătate
Nu ai de ce sa te simti stanjenit de corpul tau sau sa nu fi multumit de el. In primul rand, corpul tau acum este in crestere.
Corpul se dezvolta cel mai bine intre 16-21 ani.
Nu ai de ce sa iti faci griji.
Ioana909 întreabă: