anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deoarece nu prea ma interesează subiectul si nu prea ma documentez am sa pun o întrebare. Eu nu prea sunt mulțumit de corpul meu si pentru ca nu stiu ce sa cred. Penisul meu când este "sculat" măsoară 14 centimetri. Menționez ca sunt cam slăbuț si peste 5 luni fac 17 ani deci actual 16. Întrebarea este: este ca sa am aceasta mărime?

8 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu doresc sa te intristez, insa ma simt dator sa-ti aduc la cunostinta faptul ca potrivit cercetarilor stiintifice si medicale, s-a constatat ca dezvoltarea penisul se termina de regula in jurul varstei de 16-17 ani si doar cu foarte rare exceptii poate continua pana spre 18-19 ani. De asemenea nu trebuie scapat din vedere faptul ca adancimea medie a vaginului este de circa 8-10 cm, astfel ca teoretic o fata/femeie care va intretine contacte sexuale doar cu tine cel mai probabil/posibil va fi foarte multumita si satisfacuta mai ales daca vei reusi sa-i provoci orgasm, de fiecare data. S-ar putea sa fii nevoit sa inveti anumite metode si fantezii sexuale, a caror folosire sa suplineasca aceasta "micime" a penisului, adica sa folosesti in completarea actului sexual; degetele, buzele cat si limba. Poti doar spera ca va mai creste cu ceva, insa minunile se intampla extrem de rar. Sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

La varsta ta, marimea penisului este normala.

| CosminFlo a răspuns:

Am pus întrebarea asta pe telefon iar întrebarea era:
Este ok sa am aceasta mărime?

| CosminFlo a răspuns:

Mulțumesc tuturor de răspunsuri.

| 1Me9 a răspuns:

Buna asta rolling on the floor.Nu ai de ce sa fii trist ca nu arati gen,, wow".Nu e 100% ok sa ai penisul asa mic la 16 ani, dar sigur o sa iti creasca, stai calm. Daca ai un,, Gigel" mai mare in pantalon, nu iti creste valoarea sau intelectul!

| CosminFlo a răspuns (pentru 1Me9):

Stiu ca nu mărește intelectul, deoarece nu are legatura. De asemenea m-am documentat puțin si dintr-un articol scria ca: Daca ai penisul de 16 cm sau mai mare... Sunt șanse sa provoci infecții partenerei.

| danielcristi98 a răspuns:

Este OK aceasta mărime pentru ca eu am 16 ani și-am un penis de 13 cm mărime.Penisul creste pana la 20 ani.Marimea medie a unui bărbat este de 14-15 cm.Multa sănătate

| elenadache a răspuns:

Nu ai de ce sa te simti stanjenit de corpul tau sau sa nu fi multumit de el. In primul rand, corpul tau acum este in crestere.
Corpul se dezvolta cel mai bine intre 16-21 ani.
Nu ai de ce sa iti faci griji.