Ai spus ca ii place culoarea portocaliu, de obicei cand cuiva ii place aceasta culoare inseamna ca este o fire plina de energie, sociabila, carismatica si cu simt al umorului![]()
Ai putea sa ii cumperi un tricou haios, genul acela de tricou cu tot felul de inscriptii amuzante pe el
sau daca e o fire mai sensibila ai putea sa ii cumperi 2 cercelusi draguti, un lantisor sau o bratarica.
Dupa ce te hotarasti asupra unui obiect adauga o ciololata si o floare langa cadou
Buna!
Depinde si de ea, de gusturile ei.
Sa-i cumpri carti de ziua ei? Hmm, nu mi se pare tocmai dragut.
Poti personaliza un calendar, cu poze cu voi 2, din diferite momente(costa cam 1 milion)
O jucarie de plus, mare! Eu le ador.
O bluza portocalie.
Un parfum pe care il indrageste.
Si..nu mai stiu!
Poti sa-i faci cadou un album cu muzica ei preferata, ii cumperi un film gen comendie, daca tot ii place sa rada, nu bilet la un concert sau la film.
Poti sa-i cumperi o carte care crezi ca-i va placea si o va atrage, daca ii place sa citeasca.
Sau i-ai putea cumpara un ceas cu curea portocalie, cred ca ar fi foarte incantata
Prima oara m-a atras portocaliul din toate
. E sigur o fata vesela.
Un tricou portocaliu, o perna in forma de inimioara care sa aiba si ceva portocaliu, un set de accesorii de la meli melo ( cercei si colier) care sa fie portocaliu sau si cu portocaliu, un parfum ( n-are treaba cu portocaliul
, o jucarie de plus ( eu am multe si mereu ma bucur ca primesc desi sunt la liceu), rama foto cu voi doi doar daca e prietena ta sau daca va stiti de mici, un album cu cateva poze cu voi de mici. petrecere frumoasa![]()
Este exact ca mine. in primul rand sigur esti gemeni ca mine asa ca eu iti pot spune ca chiar daca ii plac chestiile astea daca o sa ii oferi o carte nu o sa fie multumita. ai putea sa ii oferi un parfum ca de exemplu miami party de al avon este portocaliu si miroase imbietor impreuna cu o cutie de rafaello.succes
Ok...m-am uitat pe net la acest parfum si nu-mi place prea mult in ce este depozitat.Stii altul, dar care sa fie in sticla nu gen spray...