anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am 18 ani si sunt intr-o relatie de 4 luni cu o fata. Totul este super ok pana acum si nu am avut probleme. Faza e ca atunci cand dormim impreuna, nu facem sex, totul se rezuma la acel "dry humping", credeti ca nu e pregatita sau poate e mai timida si ar trebui sa actionez eu primul? Stiu ca suna super stupid dar e cam prima data intr-o relatie mai serioasa si am nevoie de niste sfaturi.

8 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai sunteti doar de 4 luni impreuna. Daca tu ai 18 ani ma astept ca ea sa fie mai mica.

Comunicarea este cheia. Esti in relatie cu ea, vorbeste cu ea. Spune-i exact asta. Cand considera ca ar trebui sa isi inceapa viata sexuala? Si nu o presa. Arata-i ca stai langa ea indiferent de ce se intampla. Daca nu o sa vrea, atunci nu ar trebui sa te super esta. Ramai langa ea si arata-i iubire big grin

Dar vorbiti. Asta este tot ce conteaza.

| notnice a răspuns (pentru DoarBogdan):

Suntem de aceeasi varsta deci e ok.

| Sofer a răspuns:

Ia-o încet cu ea ca o fi timida.

| mihai69 a răspuns:

Poate e pregătită, dar nu are curaj / nu vrea să facă „primul pas", așteaptă de la tine.
Cel mai frumos este să discutați deschis și să decideți împreună.

| Emilian65 a răspuns:

Daca o iubesti cu adevarat, asteapta pana iti spune ea ca este pregatita pentru sex.

| Adry05 a răspuns:

E puțin 4 luni, trebuie să prindă încredere în tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut!

Eu unul cred că ar trebui să vorbești deschis cu ea in loc sa iti faci atâtea probleme, nu are motive pentru care sa te mintă nu? Succes!

| Andreeush a răspuns:

Ea câți ani are?