| shawkyadee a întrebat:

Salut, am 20 de ani iar mie imi place de sefa mea de la lucru care are 40, are sot si un baiat de varsta mea, e foarte buna tipa, lucrez de 2 ani cu ea, iar eu sunt foarte gelos cand vine vorba de ea, ea ma considera ca pe copilul ei, desi ca eu vreau mult mai mult de la ea decat asta, vreau sa ii spun chestia asta ai nu stiu cum sa o iau, ceva idei sa ajung mai aproape de ea? Tineti cont ca e cu 20 de ani mai mare.

Răspuns Câştigător
| ywar a răspuns:

E normal sa te considere copilul ei... Ai 20 de ani si mai e si maritata. Stai cuminte si gaseste-ti pe alta.

14 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Și cum ai vrea să te privească dacă ești de vârsta copilului ei?
Mai bine ai renunța la a te mai uita după ea și găsește o altă ocupație.
Ea este o femeie căsătorită și nici nu cred că ar umbla cu un tânăr de vârsta ta.

| SG1995 a răspuns:

Gândește -te că are soț și copil de ani tăi, adică pla mea cred sho că e o milfă bună, dar să fim realiști.

| shawkyadee explică (pentru SG1995):

Mna, ma gandeam ca-s atatea care intretin relatii sexuale cu altii mult mai mici, si chiar e o milfa buna laughing

Http://imgur.com/a/CrIqnee Despre asta vorbesc.

Răspuns utilizator avertizat
| shawkyadee explică (pentru nimportequi):

Da, ea e

| SG1995 a răspuns (pentru shawkyadee):

A, dacă vrei doar one night stand, pla ta, dacă știi să o joci ai șanse, dar la mai mult nu spera.

| SG1995 a răspuns (pentru shawkyadee):

Hm, sunt curios din față cum arată.

Http://imgur.com/a/Emx7r5x Cea din dreapta, in rochia aia verde, chiar e buna tipa

| Vikaa a răspuns:

Tu nu ai ce cauta, mai ales ca are si un copil, are si un sot.Ia-ti gandul de la ea si cauta una de varsta ta, nu iti baga coada ca te vei cam arde.

| BuBBlesykeSs a răspuns:

S ar putea sa ti iei zborul de la locul de munca daca incerci ceva mai mult laughing)

| Spartacus12345 a răspuns:

Sunt slabe sanse sa nu te refuze si sa faca ceva cu tine. Poate o bagi in pat doar daca e beatawinking

| jorjache a răspuns:

Hmm
Din Cluj.
Daca nu-ti face avansuri, nu te tachineaza, nu se "prostește ", nu-ti da semne ca ar vrea ceva, nu face nimic!

| shawkyadee explică:

Nu e pentru o relatie.