Mihai, chiar nu stiu ce sa zic.Stii vb aia:nu lasa pe maine ce poti face azi.Stiu ca nu ai avut curaj mai devreme, dar uite cum sta treaba in ziua de azi:cu rusinea mori de foame.
Asa ca nu-ti ramane decat sa astepti(sa se desparta) sau, sa insisti, spunandu-i ca u o cunosti mai bine decat oricine altcineva si ca v-ati potrivi foarte bine.Prin ceva asemanator am trecut si eu, insa eu l-am sprijit pe acest baiat pe care-l placeam si eram ff buni prieteni.In fiecare zi venea la mine si imi povestea, insa, s-a despartit de tipa aia, asa ca a venit la mine iintr-un final![]()
Ai grija ce faci si nu incerca sa-i desparti pentru ca nu vei reusi decat sa inrautatesti lucrurile.Incearca varianta mai delicata adica sa vb cu ea pentru ca ''vorba dulce mult aduce'' ![]()
Baiete, asta e un obstacol. E ceva din care trebuie sa inveti! Nu e singura fata din lume. Vine liceul \:d/ trebuie sa te gandesti ca ai alte usi deschise
(ma refer la fete). Tu ai incercat cu ea o relatie de prietenie cand de fapt iti doreai alceva. Sa nu mai faci greseala asta niciodata. E adevarat ca din prietenie se naste iubire sau ca nu poti sa ai o relatie daca nu ai fost prieten bun cu acea persoana. Asta e adevarat, nu contrazic! Problema e ca. mai tu poti sa cunosti si in timp ce esti cu acea persoana. pe parcurs. Si daca nu-ti convine cum se comporta verde tataaa ai alte oportunitati la varsta asta ![]()
Aaa si daca tot ai incercat sa fi prieten cu ea si nu ai reusit, nu crezi ca nu va potriviti? Ca ea e cam mofturoasa!?
anonim_4396 întreabă: