Aolew.mai e şi emo? ff grav ![]()
pai prima dată kd mergi la o intalnire trebuie s'o sărutzi pe fată. da uh faci pasul nu EA! se v'a simţi jenată. Apoi o iei de mânută.
Deschizi şi tu un subiect despre genul EMO.ca să se simtă bine.
iar apoi.mergeţi intr'un loc liniştitor.
o mai pupi şi uh din cand in cand.
dar nu te uiţi la alte fete.sau te dai mare ca e buna fata aia sau ceva de genul.Se v'a supăra.![]()
Pa pa!
Sper că te'am ajutat.
Pai... sincer nu stiu. Ca sa incepeti o conversatie intreab'o ceva la care iti poate raspunde mai amplu, gen: " ai vreun motiv anume ca sa-ti placa emo, sau prin ce e caracteristic emo" sau chestii de genu'. de la un subiect poti ajunge la multe altele. Daca nu arata ca vrea, nu o saruta de la prima intalnire, in schimb o poti lua de mana daca iti perimte, iar la final, daca da semne ca te place o poti pupa pe obraz. va fi sweet si va aprecia asta. cu sarutul poti merge de la a doua intalnire incolo. fii dragut si ia'i o floare. nu un buchet foarte luxos de trandafiri sau maistiu eu ce, dar nici garoafe. i'ai un fir de lalea, un fir de trandafir alb, un fir de...pnm,u stiu![]()
Nu'ti fie frica sa razi la glumele ei, sau sa faci si tu cateva glumite, si nu te simti prost daca dai cu batu'n balta, e firesc
, cu o fraza putin amuzanta te scoti. nu conteaza nici daca rosesti, sua chestii d'astea. cand spui lucruri "profunde" priveste'o adanc in ochi...
Cam atata, eu una nu mai stiu ![]()
take care
Razi la glumele ei... fi normal nu fi tacut... intreab-o pe ea. gen sa pari interesat de viata ei.
Cristiiiiiiuy întreabă: