| Ionică a întrebat:

Barbatii si femeile simuleaza orgasmul? Daca da, de ce? Daca nu, de ce? Multumesc!

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Da. De cele mai multe ori o fac femeile ca sa-l faca pe partener sa se simta bine, sa nu devina frustrat si nesigur pe el.

| kidulinha a răspuns:

Barbatii, de obicei nu, nici nu prea au cum pentru ca ei, cand au orgasm, ejaculeaza. Si in + barbatii ajung mult mai repede la orgasm. Femeile mimeaza orgasmul pentru ca nu vor ca partenerul sa fie dezamagit. nu prea ai cum sa-ti dai seama daca femeia a avut orgasm decat daca o cunosti fff bine tongue Sau poate pentru ca in mintea lor asa pastreaza "o relatie fericita ". Pot mima orgasmul si daca nu le place si vor sa termine partida mai repede... Sau poate pentru ca s-au plictisit. La femei sunt N motive. La barbati nu prea sunt laughing pentru ca la ei e mult mai usor. :*

| kidulinha a răspuns:

Na glumalaughing Mai sunt si fraieri pe care poti sa-i pacalesti. Adica daca le zambesc si zic " ce bine a fost" ei o sa creada ca am avut cel mai mare orgasm din viata mea, jprost?laughing Mai Alin eu vorbeam asa in general. Daca femeia e desteapta... Sau daca barbatu' n-are experientatongue... Dar in fine, ai si u dreptatetongue Si la faza cu " o cunosti f bine" ma refeream la faptul' ca iti dai seama cum reactioneaza. Adica daca azi faci sex cu ea si ea are spasme necontrolate si zambeste si zice ca mai vrea inca o data e clar ca a avut orgasm. Dar data viitoare poate doar sa urle putin, sa zambeasca, chestii d-astea de efect si u sa crezi ca a avut orgasm.tongue si ea sa-ti zica " Nu pot sa fac mereu la fel " sau "nu mereu e la fel ". Anyway, nu te contraziclaughing Pupici.

| kidulinha a răspuns:

Speechless, Alin rolling on the floor U esti printre cei care stiu sa-si dea seama. Dar cati sunt ca tine laughing?

| Alyyynu a răspuns:

@kidulinha "nu prea ai cum sa-ti dai seama daca femeia a avut orgasm decat daca o cunosti fff bine"?
pai pana mea si daca nu o cunosc si cand are orgasm are spasme necontrolate, se inroseste in obraji si nu numai, e intr-o stare de euforie, cu zambetul pe buze si zice ca mai vrea... o fi orgasm falsificat? rolling on the floor...

| Alyyynu a răspuns:

Daca nu ma contrazici e bine laughing
Oricum, daca e lumina in camera si are orgasm i se dilata si pupilele, s-ar putea sa fie insesizabil la unele, dar se vede daca esti atent la detalii (ca sa fac si o mica paranteza rolling on the floor sa vezi ca am simturi subtile )
De fapt se dilata cand este excitata, dar e un inceput si asta, inseamna ca e pe drumul cel bun spre orgasm... laughing

Oricum conteaza sa stii sa provoci orgasmul unei femei nu sa-l recunosti tongue

Pupici :*

| Alyyynu a răspuns:

Lasand modestia deoparte... sunt unicat laughing
ehh, mai sunt... cativa tongue

Întrebări similare